Дали до сега сте правеле ВУДУ МАГИЈА и дали помага?
42.192
[MEDIA]
42 191
42.190
Не златна, до вас е :sun: Вие нешо сте проблематични, дали тело дали градба, има нешо :nod: Више коа многу знаеш да дрндаш, морав :) Броевите си се...
Дали некој бил во МАХДИА конкретно ме интересира препорака за хотел? чисто убава плаза и голем избор на храна ...
Дали некој знае некоја оптика во Гевгелија да менува стакло на наочари за сонце? Дали воопшто може такво нешто или не Цели ми се испогребани а нема...
Дали последниот брис е со спекулум или само "однадвор" земаат брис?
Ако бебето сака да ти седи на кук пример сигурно би сакало и во носилкава, моето бебе сакаше само напред завртено никако на кук и ја купив сирота од...
Не знам зашо ние така сме праеле, јас такс памтам дека 4 пати во денот колиеф да со млечрн оброк за да се разгради ензимот а еспумисан 25 капки и ние...
Не може да излезе толку народ на улица, колку што они имаат изнапикано луѓе по сите можни институции, на кои им одговара ова безредие и директно им...
Само јас можам да си скршам сам прст на нога ;( :bandit:
Има некој искуство со детски училишен ранец на тркала? Вака по слики и рецензии ми личат океј, ама ранецот што ни го дадоа гратис во прво одделение е...
Тоа само ако администраторите дозволат, јас не сум за префрлање, да е до мене и 40ка би си излегла назад зашто умре во скриено катче без никој нов да...
Јас и пишав на Јованка, немам уште одговор, сакав да пишам и на другите мејлови, но кога го прочитав ова за промена на директорот се обесхрабрив...
[ATTACH]
Искуство со Olympic Beach Hotel 3* - Nei Pori, Pieria ? Колку е далеку до шеталиште?
Мајки дали некоја има купено ваква носилка за бебе и дали е задоволна? Знам дека оригиналните се Wildride ама па по 6000-7000 се најефтините, а не...
Лили ми е омилена и честа дестинација во соседна Србија, конкретно Врање и Лесковац оти ни се најблиску. Имаат пре предобри производи, кои ги нема...
Separate names with a comma.