Jas da ti kazam neznaat ni smite sto baraat, se nepismeni rabotat tamu a I Im e kazano da davaat sto pomalku vauceri nema pari u fondot, ke te...
Ги немам нарачано, прашувам и јас. Моиве имаат чаши за дома и само од тие пијат ама ми требаат шишиња што се затвараат за надвор.
Kakvi se tie ,od kade gi naracavte ?
@Brokenness, вуду е религија. Нејзините припадници велат дека треба да бидеш инициран или под нечие водство за да ги правиш магиите, во спротивно...
Се продаваат ли некаде во продавница да ги видам или само онлајн?
Jas pravev histeroskopija na isthmocele pred 2 meseci, plativ 90.000den
:hug: Смени ендокринолог, решение мора да се најде. Јас со еден, два дена симптоми е мачно а не со месеци. Немам искуство со ПЦОС, брај и...
Zdravo Dali imate iskustvo so hotel Silver bay vo Kontokali na Krf? Losi recenzii citam, ama da prasam dali nekooj bil od prva raka da procitam...
колку е границата ? мене ми изгледаат високи, толку се отприлика на крај од прв триместар или втор триместар
Ги имаше на пазарот Буњаковец, не знам дали уште носат.
42 193
Јас не гледам ниту една позитивна страна на униформата. Ама баш ниту една. Како да не политизираме, кога уште во мое време беа униформите изгор скапи...
Охх ќе одам денес и така во зара и ќе прашам јас па ќе ти кажам.
[ATTACH]
Не се праете светци и светици. Сите оговарате, апсолутно сите до еден, кој повеќе кој помалце. Неам сретнато чоек кој не го прави ова :f: Во...
Мене ми земаа со спекулум кога ја прашав докторката ми рече, не се брца скроз искрено не ни осетив кога ми зема и јас имам многу страв ама не се ни...
Не сум од Скопје.;(
Можеш да се осигураш преку маж ти. Не мора да одиш во Завод.
Maticnata moja ne pravi vtor skrining ama mi predlozi vo istata ordinacija kaj dr Gligor. Dali imate iskustvo so nego? Inace ordinacijata se vika dr...
Separate names with a comma.