од 7ипол до?
Луси е мачка од расата british shorthair и бара дечко од истата раса за парење. [ATTACH] [ATTACH]
А,зошто не ја однесеш кај една членка од форумов што прави физикална за прематурци и она самата има премарурче врати некоја страна назад ке ја најдеш...
Taa e :) и ние ја имаме топ е
Би ти препорачала да следиш огласи во Euroanswer тие најчесто имаат огласи со два јазици.
Многу беше комплициран тој на чико што го имав, после свекрвата ми даде од сопругот кога бил бебе кенгур наједноставен и седеше во него, после...
Што никој не кажува за работата во Германија ?...
Да само тоа На ехо перфекна е до ден денес
Само тсх покачено?
Од мајчин дом ортопедите не ми дадоа упат за да одиме на вежбање државно , со изговор дека вака гледано ортопедски детето било одлично. Да била со...
Која жена е таа? Од каде е? Се снима на магнет ли?
Ја бев 5 години вака како тебе Се тоа од тсх 5 -6 Коа ми дадија терапија после 5 години мачење се се стабилизира предходно демек не е за терапија
Правам таму на 6 месеци отприлика цел хормонален статус, и на ехо ме имаат глеано. Во ред била структурата, немаа најдено нешто до сеа. Тсх знаел да...
Колку кратко отприлика, и мене ми се кратко моментално можеби уште пократко треба.
Ставам секако за оформување локни.
Тој што бара ќе си најде. Еве ти каде што работиш е убаво, па кажи ни. Скопје изобилува со можности за работа за разлика од Битола, пример. А и...
Дада и мене ми е тоа блокирам психички од страв од напонот за раната, дури гасовите ги враќам од страв ( иаку има многу после царски). Ми рекоа чепче...
Да не е другари ти тим лидер или менаџер?
Јас знам жена која исто така месте шинато но не е стара, помлада е Која неа имаат одено брат ми и сестра ми, им има помогнато Јас деновиве сум...
Симптомите и не ти се баш ко за анксиозност Провери тироидна
Separate names with a comma.