А за што е ова биоенергија го читам тука повеќе пати?или за што помага
Природни бремености?. Сопругот се провери, кај тебе чиста е матката, септум да не ти прави проблем, проодност на туби? Понекогаш за жал нема одговор...
Begaj podaleko dzabe idenje na site kazuva ke me pamtis po dobro stavila tanjir voda I niti gleda niti nisto samo minut SE zadrzuvas I ti stava voda...
Мислам секој пар си има различна динамика според околностите, конкретно ние со мм стануваме иако сме долго заедно нема шанси да станеме без барем...
Мислам дека имам некоја инфекција(најверојатно кандида) поради сиренест исцедок. Но немам никогаш имено односи. Дали можам да направам Пап тест или...
Spiderman a Brand New Day и Avengers Doomsday
ne znam od kade tolku arogantnost vo devojcevo, okej e da si isfrustriran so firmata i menadzment no ne go razbiram sarkazamot so site koi imaat...
За на hugel да одиме австрија па на Aoki во бт :D
Таман работа од каде излезе тоа дека љубоморам, само споделувам информации.. :) Мене таман ми е засега, за понатаму здравје..
zosto olku sarkasticen odgovor ne razbiram.. dosega nikogas ne pisav deka kaj so rabotam e ubavo pa da ti kazam, tuku naprotiv tebe te prasav...
Не
И на крај кое шише метално ќе е добро за на училиште?:wasntme: Да се пиеше водата во градов ич немаше да се замарам со шишиња(facepalm), нека пие од...
[ATTACH]
Е па затоа добива бонуси и за тоа треба душа да ти излези. Така да, терај си свој филм и не гледај за другар ти, не љубомори. Гледај среди си се ти
Глутен и јаткасти
Со години зборам дека не треба Македонија да постои, да се подели на 4 дела на соседите и секој со својата среќа во кој дел ќе се падне. Ова веќе ги...
42.197
И цената ако ја објават, коса ќе ти се исправи. :D
Јас бев прошлата недела 30 евра за две лежалки плус мораш конзумација за 20 евра
Вкусно на ќебапи
Separate names with a comma.