Монте Карло срц.
Ако не ти смета чик лит, тие можда се „најлесни“. Нешто од Sophie Kinsella и серијалот шопахолик или во последните години Emily Henry има интересни...
Ич да не ги вртиш ќути си. Август е блиску. Ако кажеш сега може да не ти го продолжат и да извисиш, за толку кратко време нема како да реагираш....
Си била?
Пробај па купувај од искуство. Количката нова ја спакувавме. Скоро 8 месеци е, до денес не сака да се вози во таа количка. Од сестра ми ја земавме,...
Да, но не многу.
Боже господе, цениве.
Само жолчка или ја мешате во нешто. Читав некаде во млеко ад или мајчино ставале.
Освен јајце и јагода за мене страшно е и кикирики и риба. За глутен не ни знаев дека е алерген исто и за другите јаткасти.
Ако се сомневаш дека ќе ти направат проблем, јас ќе речам не кажувај пред август, колку и да ти продолжат после тоа отварај патолошка. Додека си на...
И во Локо Кроко Ааеродром го видов пред некој месец кај касите им стоеше
На Градиште пред две недели една беше 300 ден. После 20ти јули би очекувала повисоки цени, врв на сезона е. На Потпеш многу веројатно е да биде 600....
[ATTACH]
[MEDIA]
Здраво, на паталошка сум од 17 Јули Нешто матичниот ми кажа дека мора да одам секој месец документи за плата во фондот да ги носам..Може некој да ми...
Ако си толку загрижена дека ќе те избркаат, отвори патолошка, така не верувам дека ќе се осудат да те избркаат.
Кај нас се погоди секако да е дома ама од дтп вакцината се случуваше кај моево бар да е понервозно ден, два. Плачливо. Првиот пат и со некоја слаба...
Девојкииии ве молам да ми препорачате книга на англиски јазик некоја што е полесна за читање (со оглед дека ќе ми е прва книга која ќе ја читам на...
Тоа е твој избор, инаку немало ограничување стрикно. Мене ми викаа да го причувам малце дома негователките, ама и да го однесеш нема да го вратат.
Separate names with a comma.