Ама царскиот не е безболен... Дури вака ко ќе размислам сечењето и се тоа дури помислувам полошо дека е * јас сум 2 природни ама сесрта ми е е со...
Честитки. Ако ти треба помош за поманатаму слободно пиши ми во директна порака
Дали знае некој??
А бе земи им го тоа статусот и нека градат на раат згради у езерото. По не знам кој пат им даваат ,,последни 5 години" за да урнат 200 дивоградби на...
еднаш неделно правосмукалка, два три пати неделно робот со џогирање. На одмор од улица што паѓа му даваме играчките:whew: прво прибирав у ќеса сега...
Исто е, немај гајле
во Систина се пораѓав јас, на двата пораѓаи мислам дека веќе бев 5-6 прста отворена кога ми ја ставаа епидуралната, немав исто никакви последици ни...
Секс преку еден ден и мн мн не верувај ма тестовите . Првиот месец не се покопи со она на ехо... Позитивен тест сабота, на ехо фоликул пукнат дури...
Баш горната кутија си ја користев, затоа прашував дали се исти да не се доста појаки дека и онака се тешки за желудник па и уште појака доза ми треба.
Јаболко е препознатливо по Јилдиз и Ендер.. Ако ги нема тие, нема поттреба од Јаболко...
Дај и сега, алергените според мн истражувања се подобро да се внесат пред годинка. Доколку има реакција се прави пауза па се пробува пак. Секако ива...
Лосос компири и морков во рерна.
[MEDIA]
Nemam imano predvremen poragjaj, no grlo mi bilo 28mm vo 18 nedela so bliznaci i gi iznosiv bez problem. Pozz
Да. Чувам во себе :)
Сменија го пакувањето [ATTACH] Горната кутија е старата амбалажа
Same sister... јас имам дома и маче и куче, кучето не се митари воопшто ама од мачето мислам дека јас ќе промјаукам насекаде што гледам влакна...
Зошто бе да? :o
Тука е покриено, но реално ни царски ни епидурална не даваат по избор на родилка.. за тоа право мислам дека Мк имате привилегии. Мојот коментар...
Ех, порано кога ќе ми текнеше, на Скајп имаше опција SkypeMe. Така можеш да наоѓаш некоја од Македонија, Бугарија, Србија и оатанатите држави што е...
Separate names with a comma.