мене ми е мн убаво.Преубаво нежно мириса и остава малце светки по телото.
Колку пати дневно доиш? Јас од 2 подоја за 2 недели прекинав. Прво дневниот подој го тргнав, следната недела ноќниот, на 16 месеци. На оваа возраст...
Убија мирис, немиење нозе во носење патики пет дена.
Здраво, само што дознав дека сум бремена, трет царски ќе ми биде. Дали може искуства како сте поминале, колку е ризично? Последен царски пред една и...
Пред 48 часа бета 189,97 а 426,51 денес ...
Па ваљда тоа е вештачки појма немам, што значи вештачки што значи природен?
Само што купив....ако не ги дадеш а ми продолжат ќе ти ги земам.
Тогаш, на кои случаи им даваат епидурал? Епидурал ако фати добро е царска работа.
Ve molam , pisete mi vo lp broj ili broevi od nekoj sto e stvarno dobar vo gledanje.
Здраво, само што дознав дека сум бремена а уште дојам, една и пол година ми е синчето. Како најбезбедно да го одбијам во рок од една недела?
Devojki ako na nekoja i se potrebni prodavam prolutex 5-2800den,cyclogest-800den,clexane 5-1200,takrolimus 10-600den.
Devojki ako na nekoja i se potrebni prodavam prolutex 5-2800den,cyclogest-800den,clexane 5-1200den.
За викенд патувања во земјава,Србија и Грција.
Доколку чита членката нека ми пише порака :l:
Od koga ti bese podneseno?
Zdravo dali nekoj ima aparat za mesenje leb na tefal? I dali znae dali moze da mi zamesi samo testo za kiflicki. Vakov kako na slikata, nemam...
Мене не :Dја стварно не гледам потреба да се оптеретувам со тоа, невозможно е да го чувам бебето во стерилни услови коа допрва го запознава светот...
Добро ли е маслото :inlove:
Здраво дали знаете претходната година со колку поени минимум примаа на факултетот за дентална медицина?
Со бројчиња се парфемиве, овој конкретно е 117. Ама можеш и така да го побараш, ќе знаат.
Separate names with a comma.