Кога некој на пола метро од мене буквално ја 'силува' мастиката што ја џвака.. Мљац мљац па балонче. Кога некој што не ми е многу близок ме гушка...
Никогаш не доцнам, од кога знам за себе еднаш или два пати ако сум задоцнил, дури 15-20 минути сум и порано пред.
И мене ми пратија меил дека сум прифатена, за изработка на бизнис план.
Не доцнам никогаш, си одам кога доцнат :)
157cm 49 kg
Од вена се зима за скриен шеќер.
Вена, 3 пати боцкаат..
Не знам зашто го отворив ова да го видам , многу сакам животни. Без разлика што и како и направиле ова ми е ненормално нешто ,јас да направам вакво...
Исто ко кај нас де, за да се замајува јавноста :x На исто ниво се црногорците со нас :nod:
Направив нарачка минатата недела . Истата ја платив со картица. Ми стигна мејл вчера дека сакото што го нарачав не можат да ми го пратат дека...
Девојки, каде ви земаа крв за скринингот за шеќер во бременост? Од вена или од прст? Јас треба да го правам неделава, ама многу сум лоша со вени
Да, исто шарпланинец ми има задавено куче кога бев дете и истото го посакував, да одам и да го убијам, без разлика што сакам животни. Сега од оваа...
После 700+те страни од "The Will of the Many", ми требаше нешто пократко. :whew: [ATTACH]
Од Сејгер прочитана,ја почнувсм Колиба
И сега шо биде? Против нив "ќе бидат поднесени соодветни кривични пријави" и ќе се заборави ова? А тој протестот двајца без тројца шо беше, ептен...
Не, за 2 месеци правам 6 месеци.. после одмор смеам да отворам патолошка? И како оди исплаќањето?
No more searching - No Selfie https://Cupidon.Top Real girls from your area are waiting NEW GIRLS Luxury Girl Merrilyn Anna Morison...
Bidifit.mk
[ATTACH]
И мене не ми е јасно.
Separate names with a comma.