Ќе биде чудо ако срушат една, па камо ли повеќе дивоградби. :D
На последниот разговор во градинка за крај, учителката на ќерка ми токму за ова ми спомна. И ќерка ми е дружељубива многу, ама мнооогу ретко приоѓа...
Со пасош. Се вади пасош и за миленици. Другарка моја со нејзината фамилија фамилијарно патуваат така со кучето.
Не, морам да имам приватност:)
Споделете ми искуства за Тасос и плажи. Јас немам одено досега поради дете одложувам, мм е запнат за ова лето се изначитав многу коментари за оси и...
прв ден од одмор. Сум спиела 12 часа... е до таму е ...
Да споделам ужасно искуство од ледиком. Купив 16про, очекувајќи супер фунционален телефон нели, 46к го платив. Ај што се скроз неписмени у ист гејт,...
Кога во последниве 20 години, гласот на народот бил слушнат и дошло до некакви промени? За жал… Таман стасав на време да ја вкусам сега веќе...
Мене ми побараа и на влез и на излез. Е сега со ќерка ми имаме различни презимиња и тоа ептен им паѓа во очи. Инаку имав извод на родени нејзин,...
Zdravo zenski Sakam da ve prasam dali nekoja se soocila so topce na grada Veke 8godini go imam vo 2019godina go vodea kako birads 4 somnitelen naod...
[ATTACH]
Сок од цедени праски.[ATTACH]
[ATTACH] Ауууу, 4847 дивоградби биле, ја па 200.:bug:Нема да се деси ова ни за 5 години, нема таков човек што ќе урива згради, хотели и апартмани на...
Како се пренесува миленик преку граница, ако навистина убиеното мало кученце е нејзино? Требало да биде свесна дека се одговара за убиство на животно...
Не ми е јасен молков на луѓево...
Who cares :D
Битно јака пичка била во Скопје, ако е шлајм од човек. Да ја одерат со казната. Ако вака се возвраќа и на животни па и на луѓе, кај ќе ни биде крајот.
На луѓето му е до 50 денари дојдено...daaang 8-|:x првпат читам дека некој зема туѓ кусур за себе.
Да од ДМ го земав, околу 320 ден.
Требала да пријави во полиција, зашто сега она е крива. За жал... Нема да може да се оправда- Нивното го задави моето.. нивното е куче, не...
Separate names with a comma.