Па тубата е за секојдневна употреба, јас би го одбрала шишето за интензивен сјај и ламинирање (се држи 5 минути), содржи посилна формула од 17% глос...
Секој ден и по повеќе пати, ама поминуваа за неколку минути
И дали има некој што зема метформин во бременост, јас земав заради ПЦОто со години од 1000 па ми го намалија сега пред еден месец на 500 и ми рекоа...
Дали сте имале проблем со појава на афти во уста? Јас имав една под јазикот, па таа помина ама сега имам една на коренот на забите од едната страна....
Околу 80 ми е пулсот, не е многу покачен, ама сепак понекогаш го осеќам. Кога лежам пак некогаш си го осеќам пулсот во вратот.
И јас мислам во понеделник ваков да земам, задоволна си?
Породена со трет царски пред точно две недели. Од толку многу што се плашев, многу добро поминав. Многу брзо и лесно се опоравив. Нема споредба со...
Женски, што е разликата во намената меѓу овие два производа? Презадоволна сум од Лореал Елсев продуктите, па сакам следно регенератор или маска од...
Nekoja za drustvo i chat? 85ta generacija.
Свештениците кои во 90% случаи го прават крштевањето се луѓе кои се во брак. Не се станува свештеник ако отецот не е во црковен брак претходно....
Не им се мисли добро на децата ако плачат па ај ќе го држам макар и 20 мин возење само да не зајдува во седиште, туку баш напротив. Подобро цртани ќе...
[ATTACH]
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
[MEDIA]
Пробувам да платам со картичка(на стопанска сум) и ми ја одбива трансакцијата со објаснување дека го надминувам месечниот лимит. После тоа пробувам...
Којзнае кои олигарси, политичари и познати купиле станови, дигнале викендици, ресторани, попрво статус ќе изгубат и депонија ќе направат од езероно...
Separate names with a comma.