После сончање, колку време треба да помине за да се користи? Ги одложив третманите една недела поради одење на одмор, не знам уште колку дена да...
Срце ме заболе за твојата кеса. Слично ми се има случено и мене. Ептен ми беше криво.
Zdravo devojki. Vcera imav transver na dve blastocisti i istiot pomina dobro. Sakam da ve prasam za sovet posle transverot kako da se odnesuvam i...
Odi vo bidifit se imaat
Не си ги кркаш болките, затоа што болките на 3-4-5 прсти отвор и на крај врска немаат. Ова ти го кажува некој што ги искркал до крај. Јас до 5 прсти...
Zdravo zenski, 10.5 meseci sme veke 4 nedeli aktivno mj kasla detevo odime vo gradinka skoroo 2 meseci. Koga ja odnesov pred 2.5 nedeli mi rekoa...
Find a girl for a night you'll remember - No Selfie https://Cupidon.Top She's ready for an adventure NEW GIRLS Bella Rose Darla Claire...
Поздрав мила, Во која аптрка ги набави Cariban, Сакам и јас да ги пробам,јас сум во 19 недела,до сега супер бев.. Веќе 2 недели ме фатии...
Луѓе кои мислат дека се најдобри во тоа што го работат и дека никој друг не е подобар од нив. Со синдром на Господ. И во секоја прилика се обидуваат...
Zdravo sakam da te prasam kolku vreme te zadrzaja na bolnica jas treba da se pravam vo bitilskata bolnica
Прашај во студиото што е доле карши Сара Фешн и Њу Јоркер, може ќе ти завршат работа.
Едно време сакав да се фрлам ноз џамот за да ми прекинат болките :rofl: Жими се, поарно жива да ме запалеа отколку тие болки шо ги претрпев. :rofl:...
Капа доле мајка на силата :bow:
Ne znam dali ja pogodiv temata,ako moze da spodelite iskustva so dvoroga matka,kako vi tecela bremenosta. Jas deka prvata se porodiv 35+6dena. Pred...
Три дена на работа ми прави друштво една душа, едно кученце. Му давам храна, вода, го галам, му зборам, а тоа само ме гледа со очињата. Си дојдов...
Не, ставаат локална анестезија за да не ја осетиш иглата за епидурал па после осеќаш само притисок.
Имам поголема емпатија и жал кон животни, а помалце кон луѓе.
Ne bara pari dzabe idenje vi kazav niti gleda niti nisto samo voda od tanjir ti stava vo flasa I Ti Vika ke me pamtis hsjsaa
Добро сеа, тука веќе можеме да се договориме.. :D
Фала. :hug: Ми требаше нешто од УСБ да испринтам... А утре е недела. :?:
Separate names with a comma.