Jas sakam da prasam zosto tolku losi recenzii ima za Remedika? Koj vodel bremenost tamu, dali ste zadovolni?
Во 300 е искористена музиката од "Зајди, зајди". Топ филм, ама ја украле песната. Сариевски се бунеле заради авторските права.
[ATTACH] ова е многу убаво и без шеќер е. :sun:
На постојките. Обично на таа после Гимназијата што е, накај центар. Кај Мартина пекара.
Тука можете да постирате ваши лични слики од вашите парфеми или спрејови. Обожавам мириси, исто така обожавам да гледам слики од колекции :inlove:...
Штом ве најават на шалтер, ќе ве повика но секако ако во моментот има со термин прво термин па вас,... најчесто е така
јас никаде во биографијата на Самарџиски не прочитав дека примарна експертиза му е фетална медицина, пренатална дијагностика и рано откривање на...
Јас пробав. На 17.07 направив нарачка а уште ми стои - во подготовка. Мислам дека нема да ја добијам.
А каде стојат дивите таксисти?
Прашањава 76-90 се одговорени со точни одговори 1-12 по ред, сите до едно. Паѓаат баш такви? Иначе стои дека се М,Ф,Г категорија, дали паѓаат и за Б?...
Blagodaram bev maci pa smeniv
Ее немам поима, влегувам чат пат таму , ама не сум многу во тек.. rainbow butterfly и twisted sister се поактивни мислам...
И у чатот ли така исто? Повремено ве читам таму @RainbowButterfly @Mr.Limonko поише го знаат Маци :drunk: Како и да е, во ред е.
Ако ти е шубе консултирај се и со педијатарот, ама и јас би ти рекла да ги вадиш надвор, не може да им штети свеж воздух. За да процениш дали им е...
Не не, арен е не досадува, само сака да е поактивен чисто добронамерен совет му дадов да му помогнам, ама добро е еве ме цитираше, и тебе те...
Нема потреба, само ете да си знаеш.
Dobro se izvinuvam
Ама не ти кажа да манијачиш мислам дека :) Патем не разбравте и не дека не е дејтинг апп или сајт форумов.
Milo malo pisi mi private
Separate names with a comma.