Дали некој ја продава "Знаеш ли да чуваш тајна" од Софи Кинсела? (македонската верзија)
Предлог за кола по можност Мерцедес?
Истото, Најк се најудобни, Скечерс најлесни, Се друго што носам Пума, Конверс, УС поло е од мода
најк аир макс
Долга е листата, не знам од кај да почнам. :D Луѓе што даваат (не)побарани совети и делат памет. Луѓе што мислат дека се секогаш во право и не...
Малку касно ја гледам поракава, но се надевам не е. Ме интересира како се предавањата, вежбите, професорите... има ли можност за повремена работа...
На пица.
Имам слушнато дека никогаш нема да го најдеш мирот надвор додека прво не го најдеш внатре во себеси. Богами, вистина е.
На ванила и кокос, на кремата за сончање, на море. На нова книга. На кафе. На некој добар парфем. На чоколадо.
Moze li brojche od Toni
Таква те сакам. Кога не ги слушаш нив, а се слушаш себе. Кога се цениш себе, а нив ги тргаш од твојата сфера. Се знае дека местото на ѓубрето му е во...
Nike и Lacoste најубави ми се.
Почнав да користам Оземпик . Ослабев 10 кг скоро. Користам 0.25мг доза цело време и супер се осеќам.
Само New Balance. За мене пресовршени, удобни и квалитетни. Ниту едни патики до сега не ми се погодиле колку овие. Имам неколку пара купено.
[ATTACH]
Искрено ми е жал за коментаров и сето друго што го читам во темава. Некои од искуствава се сериозен проблем и не се фер ниту кон клиентите, ниту кон...
Дали има некоја мама тука во Кисела Вода околу општината што живее ? Се преселивме и ми фали друштво , па ако сака некоја мама да ми пише за на...
24. Колач со лимон и афион - Кристина Кампос 5/5 :*:
Separate names with a comma.