Продавам бебешка опрема: Релаксатор Joie 2000, Релаксатор на струја Moni 4000, Хранилка Loco Croco 2000, Трицикал Рито 4000, Дубак со силиконски...
[MEDIA]
На попуст е 30% ама ако си зачленета. До крај на јули... Во кошничка се пресметува. Мене денес ми стигна нарачка и жива ќе се изедам, од денес имаат...
Хахаха леле исто, мојот само не вика за се, ама буквално за се, и кога сака нешто да добие вика не не не, дека ние по цел ден не ваму, не таму, и тој...
Кај нас никој ништо не почитува, само прајме театар за пред комшии. То е. Толку е видикот.
Со текот на годините и искуствата развив сетило да препознаам кој има капацитет за вистинско пријателство, а кој само сака да биде опкружен со луѓе...
Се согласувам дека е баш манипулација. Додека нарачуваш да те излажат краток е рокот, после само одложуваат. И на тие 16 дена од праќање, додаваат...
Дали некој може да ми каже дали Базарото во Лептокарија работи сеуште? Некои викаат дека сите продавници се затвориле, некои ми викаат дека некои...
Кажете кога ќе биде Монои колекцијата на попуст. Другово сега за сега, не ме влече да го пробам.
Мами, син ми има 2 годинки. Во септември треба да почне во градинка, нема примено дитепер таа што беше на 18 месеци и превенер таа што требаше на 12...
И другарка ми го кажа истото:o
Задоволно и среќно ли е бебето?
Само кај нас е нормално да почитуваш човек баш кога ќе почине и се наеднаш му се простува како ништо да не било... мхм а добро а сеќавањата кој ќе ги...
[ATTACH]
Јас џабе викам. Мојава го научи зборот не. Знае дека викам не кога прави бељи. Па така, иде кај штекерите и вика нее, отвара врати од кујна и вика...
[ATTACH] [ATTACH]
Добра е за цената искрено. Многу ми се допаѓа што убаво ја исправува без да ми ја измрси косата, што е реткост за мојава коса кога користам пегли со...
+1 за руменилово. Баш е убаво
Да. Многу позадоволна од порано, и од должина и од густина, а и многу поздрава и поквалитетна ми е сега. Се опседнав со косата, многу повеќе нега ѝ...
Како си задоволна од пресата? Јас ја оштетив несакајќи и си купив пак иста, ја начекав на попуст за 34 евра.
Separate names with a comma.