Јас веќе 3тс недела чекам решение да ми стигне,уште нема ништо.Дали да ѕвонам да се обратам некаде?
Zdravo, da mi preporacate igroteka za 5 godini I 3 godini decinja, bidejki se blisku so rodendenite sakam da im gi napravam zaedno. Bi mi trebalo...
Да пробате од ко ќе заспие да го носиш в детска, иначе пак со зборување, голем си ќе спиеш со бато во детска, па и некоја награда да добие, некоја...
Zdravo zenski.Na brisot imav klamidia,Dali e precka za dobivanje vaucer ili treba pak da pravam Nov.Primav antibiotic vo meguvreme.
Не е баш за роденден,онака за дневна игра.Има убав двор надворешни реквизити нишалка,лизгалка и толку.За надворешен роденден или дворче или во парк...
Здраво дали имате искуство со хотел Белви во Илинден? На нет гледам имаат и тие дел за играње на деца.
Mene mi pustija sega fala bogu
Ова ми излезе на интернет и порано имам читано за шафран ама каде може да се најде ? И мислам дека е многу скап[ATTACH]
..како беше таа, од дрвјата не се гледа шумата. Способноста да се гледа убаво е вид вештина, ама истата е тотално (ама тотално) безвредна ако не се...
[ATTACH]
Јас од искуство можам да ти ја препорачам од La Rochey Effaclar Mat кремата. Не знам колку имам потрошено, кремата ја матира кожата, не ја суши,...
Оти цело време се слушаат пред мене на телефон кога е дома, немаме ние тајни со сопругот, не функционираме така
Шо филм бе ве мава да се сликате покрај лиценцата за доктор, адвокат и сл? Ми недостигаат скромни луѓе....
На гак не е така, зависи како се прегледите, ако е се добро го носат за неколку саати. Таму има персонал и се 24/7 со тебе, државната клиника не е...
Здраво, до колку часот ставаат вакцини во Јане ?
Повеќе е поминато. Фала ти.
Да замолам некој да ми препорача добри креми за лице против брчки, имам 41 г, нормална до комбинирана кожа, со 2 - 3 поизразени линии на челото. Се...
Гумени имаш во Мат стар по 250-300 ден. А во Waikiki има обувки за во вода 300-350 ден, ама 21-22 е најмалото бројче.
Separate names with a comma.