Тврдите сапуни на Dove или оние ретро сапунчиња со мирис на бор, имаше жолт и зелен. :l: Никогаш не се осеќам чисто после гел за туширање, дури ми...
Од пред околу еден месец е сликата, во Германија е зоолошката.
Најважно е да не купуваш многу работи зошто остануваат неискористени одма ги надраснува, а кога идеш да купиш се ти е слатко убавко. Бодиња неколку 5...
Не, најкасно од 11+6 треба да се стават. Заради ротата е тоа, не важи за другите.
Моментално на Филипс Lady Shaver 6000 ми е супер решение. Не ми предизвикува иритација, брзо е и средувам коа ќе ми текне. Не знам дали некогаш пак...
Нема конци за вадење, сами се апсорбираат. За шиењето за жал како ќе ти се погоди, мене Ќаев ме оперираше и предобро ми е сошиена и надворешниот рез...
Ќумур
Majki zdravo ,za bebinja do 10.5 meseci sto hrana im davate projavivme alergija na kravji protein i sega ne smee nisto da jade sto ima kravji...
Ние само Mustela и шампонче и купка и кремчиња :)
Не ги изедоа волците на овие или стара слика е?
Плажата, водата како е?
Едно седење на Лабино... Ќе треба да надува душек и на него да седи. :D
[ATTACH]
Презадоволен од маиците.
Собирам документи.... на крај сум ни фали уште ефен спермограм. Матичната аплицира онлајн а јас треба да ги однесам во фондот. Па со господ напред ке...
Од 1 јануари 2027 се новите закони за опрема во кола.
Кој ти го свари гравот?
Искуство со др Надица од Систина? Бубрези уредни, 1-2 степен проширување на еден пиелон
Има фотокопир доле карши Т-Мобиле. Акрилни бои има внатре во Џамбо.
[ATTACH]како се дозира цеторизин кај деца на 7 годишна возраст? Тука пишува 1х1 ама што? Во упатството пишува 2х2.5 мл
Separate names with a comma.