Најмало бројче е 50cm или за новороденче (има и за прематурчиња, ама тоа не знам баш), понатаму одат 56, 62, 68… Варираат од бренд до бренд ама...
Мојата ќерка е сега прваче, во мое време никој не гледаше дали си облечен во скапа облека и дали носиш марка патики или ранец, но за жал во денешно...
Таман си е. Тоа што ние не сме држава и дур не ни се случи нешто на нас, изиграваме изнад ситуације е друга работа. Згазила куче намерно, според...
Примени сме од септември во Кочо рацин на Козара , во втора јасли, некој искуство од таму , и општо некој совет за адаптација:)
Ова 1х1 се однесува на количината на лекот, еден милиграм активна сотојка (цетиризин) има во милилитар течност. Дозата ја даваш како што пишува во...
Едвај чекам да украсувам елка и стан за нова година. Да, знам дека е јули и дека е рано. :!:
Па да, зависи кога како ќе го напраат распоредот може да се погоди 1 ден да немаш , повеќе не. Зависи и на кој смер си, диететика е малку полабаво...
Не секој проблем со облеката како фармерки и пантоломи е проблем на модната индустрија како ги правеле, туку едноставно е само обичен сигнал дека...
И моето тој период така правеше, не го прекинував, дома го правеше тоа. Во психологија во средно учев дека не смее да се прекинува, таа фаза мора да...
Mozhe kontakt broj posto ne sum od skopje a daleku mi e..
Најточно нешто кажано, се' друго е залудно, ако се фокусира на други нешта, него ли на тоа да те прави среќна. И ова исто. Ништо не изгледа како што...
Јас првото дете не ни помислив во друга соба да го носам :$ си спиеше до мене во креветче дури не се роди второто, тогаш беше 4год и 8 месеци, па...
Така е, ама на запад имаат услови затоа и така живеат. Ние се трудиме тој живот да го оствариме, да не мора од никој да зависиме и после да ме влече...
Здраво мајки. Бебе е 13 месеци и ова ќе му биде прв летен одмор. Ќе одиме Полихроно па ако може совети што се треба да носам. Малку ме фаќа паника...
А Занфекса?
30 дена притвор за Македонката која прегази куче, па се обиде да ја напушти Црна Гора
Треба да пробаш да смениш матичрн. Кај мене матичната нема згрешено и тоа што моиве најчесто се со мирна кс и без други симптоми.
Секој ден има предавања?
Некој дали го користел ова и дали е добро за измазнување и смирување разлетана коса? [IMG]...
Елицеа го даваат како доста проверен антидепресив со најмали нус ефекти, ама јас мал период (на почетокот) земав 10mg и морам да кажам дека најголем...
Separate names with a comma.