Ми имаат пишано на ФБ машки каде што во позадина има џип и шума а дрвата под конец наредени се гледа дека е ВИ ,другиот во кафич па пред него некоја...
[MEDIA]
neee
Чекај чекај...ова не е лажен профил???(facepalm)
[ATTACH]
Zdravo. Imav porano silni panicni napadi, dva pati bev na urgenten. Mi dadoa demetrin eden period i se smiriv. Sega mi se vratija povtorno so nagoni...
:*:[ATTACH]
Па како што прочитав и нејзиното куче немало пасош.И како мислиш ќе беше исто и да не го згазеше?Сигурно немаше сеа да биде у притвор а ако афектот...
Ја не сум фан на Дајсон, ама ова ме купи. :D Уште да најдеш нешто што и самото се ова на еднаш ќе сработи, сакам прва да знам. (fingers)
SE raboti za ljubov Dali ima nekoja Sto pomaga najiskreno ve molam kazete
Можеш некогаш и ти да иницираш, женско друштво да се соберете. Места има, настани исто има без разлика дали е претстава, филм и сл. Може е само...
Епа ај ако не да искочиме на улица и да почнеме да се убиваме пошто сме од Балкан и знаеме дека државите ни се корумпирани до срж? Пак ќе ти кажам,...
Не било уште мртво нејзиното кутре,мештани го однеле на ветеринар и таму починало.Значи имало уште шанси да му помогне на нејзиното куче ама таа...
Оваа кучна девојчица или како и да беше, на времето беше интересна додека ќерката и беше мала, ама сега со овие иронични одговори, и оние претераа со...
Јас сум верна на yves rocher, за месец дена имам потрошено 200 евра на нивна козметика, ги открив благодарение на форумот. И така превозбудливо ми е...
кај има ваква?:$
Мажот ми има скриен шеќер,инсулинот му се качува, а шеќерот не
Значи она е у кола со децата, не може да е во опасност у моментот кога го гази. А малтезерчето исто веќе е мртво. Не е самоодбрана според видеото.
Separate names with a comma.