Здраво женски, Дали може некоја да сподели мислење за доктор Глигор Димитров од Систина? Се подготвуваме за ивф, па ми го препорачаа него.
She's ready to make your night better - No Selfie https://GirlSingle.com Your city's hottest girls are here NEW GIRLS Camille Caramel...
Расистички ми звучи именувањето како "црна или бела магија". Зависи која ти е целта. Ако е заради лекување, тоа се смета за добра магија. Но,...
Не знам кај другите како е ама некој од страна да ме гледа ќе рече оваа има најдосаден и монотон живот :tmi: Понекогаш и јас се замислувам и си велам...
Дали на клиника прават ДНК фрагментација или само на приватно?
Се согласувам целосно. И не мислам дека ова се "лечи" во живо ако се видиш. Не верувам многу секогаш во тоа едно онлајн друго во живо, не барем кога...
?
а може ли да не спамирате за реферали преку оваа платформа? Мислам дека администраторот треба да го погледне оваа
Само што прочитав колку има заразени од комарци кај нас и ме фати паника :doh: Се расонив од страв :worried:
Е треба, ама по им се исплати да ги цицат до последниот здив....
Ne raboti vekje pod penzija e vekje nekolku meseci Sin mu raboti vo Vtornik i Chetvrtok posle 18h ali ne sum bila kaj nego samo rekoja deka toj raboti
Здраво мајки, Кога почнавте да ги седнувате вашите бебиња? Ние сме 6.5 месеци (корегирана 5 месеци) и сеуште седиме под агол од 45 а веќе две недели...
Генерално мислам дека денес машките се многу досадни. И женските се, цели нови генерации се такви, но машките поготово се тие кои треба да преземат...
Дали пишува некој со девојкава што пиша дека и треба разговор?
На кого му текна сметот да се собира пред полноќ? Кај е бучен камионот, па уште тоа се мава со корпи, се треска, се разговара гласно, се кара со луѓе...
Јас треба да правам хистероскопија поради преграда, а потоа треба да ми стават абдоминален серклаж.... како оди таа процедура како што велиш ти...
Кога презентираат туѓи приказни ко свои. Океј. Не ми го троши времето.
Мислам дека огромен број на млади луѓе овие неколку години го доживуваат ова Треба да направат проект за млади да се запознаваат во живо да се...
Некој да продава кујна не е битно пластична/дрвена со прифатлива цена. Пратете ми со слики.
Треба да се легализира евтаназија за луѓе со терминални болести.
Separate names with a comma.