Морген . @Biljarkata незнам како да помогнам . Големата има еден ранец од Nike , вториот [ATTACH] Го докина воедно . Треба нов да се купи. Шо ако...
Плажа песочна,водата чиста за со мало дете рај.Меѓутоа ако мене ме прашуваш водата е поубава на 2 риот крак
@Mrs. right за лице купив цела линија sebo active clear (серум, тоник, матирачка крема и хидратантна нега). Вака ми се чинат добри, ќе им дадам...
Кафе |-)
Работат до 15ч, но дали боцкаат до тогаш, не знам. Не ми текнува што им пишува на вратата. Добро е да отидете до кај 13.30-14ч најдоцна.
Во Систина бебето е со мајката цело време. Го земаат навечер за да се наспие мајка, преку ден за да го нахранат и во случај кога ќе побара мајката...
Што вика вашиот педијатар за оваа ситуација? Цело време цица? Витамини, дали и даваш? Од тоа малку што јаде, дали внесува барем малку овошје,...
Јас имам позитивно искуство со нив, ама читам и од други за вакви случки и баш ми е жал што се случиваат.
Па така околу 3 месеци и ќерка ми исто. Јас ја доев само во спална легната на темно инаку немаше шанси поинаку, се друго и беше поинтересно
C220 170ks до 2009 OM650 мотор Е220 177 до 2009 со иста ознака на мотор Имаш и amg E300,320,350... Од поновите модели А200 2014-15 ти се добри и...
Bidejki se rabotese za pogolema pregrada kaj mene , prvo vo noemvri 2024 mi napravija histeroskopija a potoa vo januari 2025 abdomenalen serklaz so...
Сега во Систина, бебето е цело време со мајката, ако добро те сфатив воопшто не го тргаат од собата на мајката? Дали сами се во со соба бебето и...
Да пречка е среди го правим па после поднеси документи во меѓу време направи нов брис после терапијата
Си згрешил брат, ти не си за на психолог :) Со вакви спецификации и потенцијал ти слободно моеш да го донираш мозокот за некои научни истражувања....
Got teefs. Am dangerous. Will bite. ]:) [ATTACH]
Јас не би пиела терапија, ти како сакаш. Тампон ако користиш, или на лежалка. Јас последните две лета користам тестови за овулација со нив точно...
Овде ќе те цитирам. Ти со овие ко ја со Лаш што се опседнував, ги збогативме :worried: :rofl::cash: Им откажав нив љубов, не ми се ни интересни...
Ехо ми направи и пап ми следуваше бесплатен и платив 1000 ден без фискална
Здраво женски, Дали може некоја да сподели мислење за доктор Глигор Димитров од Систина? Се подготвуваме за ивф, па ми го препорачаа него.
Separate names with a comma.