Пасивна евтаназија си прават некои пациенти, по "своја желба" (или пак нивните блиски) со тоа што одбиваат третман во терминална фаза и само чекаат...
Изгледа сите ги гледаме истите рилс. :lol: Мене ме спамираа вакви видеа додека бев на одмор. Aма годинава некако најнеентузијастична бев, веројатно...
Пробај со ун диета. Со нејзе цел живот се регулирам
Девојки здраво на сите ве замолувам за совет веке направивме 4 неуспешни инвитра и проблемот е што квалитетот на јајце клетките ми е навистина лош и...
Здраво, бараме локал во Скопје за иден кафич. Ако знаете некој простор од 30 до 50 м2 што се издава или имате препорака пишете ми во коментар. Ви...
А што ве читам вака со големи деца , колку маки имате, а секогаш мислев да пораснат и полесно ќе биде… ние една ноќ немаме преспано во континуитет,...
Предлог за игротека/место за 7ми роденден за момче?
Затоа што, наместо да се соочиме со сопствениот неуспех,полесно ни е да го омаловажиме туѓиот успех.
Чекам до последен месец, ама редовна ми е секогаш. Може да ми пишеш во лп за тестовите за овулација?
Zdravo ke ve molam iskustvo nekoj da spodeli Dali vo sistina Bitola I koj doctor ili Violeta Ohrid ( pregled za deca)... I cena na pregled
Другарка купи слични од Бершка, од новата колекција.
Здраво. Ставивме ревакцина на дитепер, после еден ден се појави црвенило околу боцнатото а ставав и од лепенките за ладење...Што би можела да ставам...
Има ли некој искуство со Др. Гордана Блажевска - стоматолог од КРУНА во ГТЦ? Јас имам ужасно искуство.. Воопшто немав кариес на 4ката и 5ката, а она...
Абе да, се знаат другите, небаре магистратура и докторат имаат. Се за сите знаат, и кој колку учел, и кој колку бил паметен, дека тие саде памет...
Синопен маст, физиолошки и гази, спреј за комарци, бруфен, сируп за против алергија, пробиотик, електролити, сируп за запек и за диареја. Ако јаде...
Во градинка е до 4ри, јас сум до 4ри на работа и после не ми дава да дишам, опседната е со мене. Плус некоо тантруми фрла периодов и буквално не...
6meseci ipolni pocnati sme so ishrana. Sto davate za pojadok i rucek. Koi zitarki i ako moze sliki. Od koga moze grcki jogurt namaz jajce
Мене со второто ми беа многу поизразени болките, со првото немав, со второто мислев дека ми се делат и препони и кичма. Гледај одмарај, јас две имам...
Хахаха второво е "поголемо" од првото :D во секоја смисла :lol:
Мажите денес се такви пички што коментаров погоре го сметам за 100 посто точен. Се плашат да и се пуштат на секоја девојка оти ќе ги одбила, а нив...
Separate names with a comma.