Полни 2 годинки. Немаме воопшто пробано одвикнување, по кои знаци вие знаевте дека е спремно вашето дете? Не сакам ич да го форсирам ако не е, знам...
Пет до десет минути ја држам, не повеќе од тоа.
[ATTACH] Овој спрес е спас против потење, го има во Зегин и други аптеки. Првите денови се става 3 вечери по ред, и после по потреба на секои 7-10...
Тој во средина го имам. Кај мене доста долго трае, се случува и по 10 часа да го осеќам како мириса, но би рекла 7-8 часа во просек, зависи. На...
Добро читате што пишувам Не барам пријател Во кажувам дека после две години одење сум и пишал еднаш намерно да видам што ќе рече Ако мислиш дека...
Може ли да ми кажете симптоми на рефлукс? Се плашам нрколку пати се случува да поврати , не млаз. Еднаш како лиги а после како повраќано. Супер...
По колку време ја држите маската на коса? Јас кога ставам одма ја измивам, и не забележувам некоја промена да ми прави. ( Немам искуство со маски оти...
Имам силен сексуален нагон, но имам мала количина на сперма при ејакулација. Дали некој имал слично искуство? Од што може да биде тоа и дали треба да...
Познавање како твој психотерапевт. Ми се чини дека не можеш да одделиш дека тие не ти се пријатели.
Еднаш праќав книга по пошта, зедов од оние големите пликови, за документи што се. Убаво ја завиткав, напишав адреса на примач и адреса на испраќач....
Дали е траен како My way?
Дали можеби некоја примала терапија Ajovy?
Кој витамин д го користиш? Со првата бременост ми даде и д3 да пијам со оваа бременост не. Ама сакам сама да си почнам нема штета секако.
[ATTACH]Од оваа колекција на Lattafa, дали имате пробано некој и колку се трајни?
Јас во 34та го правев.
Separate names with a comma.