Јас имам исто прашање во тој контекст: малку сум хаотична со времето кога давам храна. Дур смислам што да дадам дента, па дур го направам, бебето...
Дали некој бил скоро во хотел Молика на Пелистер да ми каже како се со цени во ресторанот?
Драги мајки, Јас сум Марија и сум студентка на насоката Акушерство. Како дел од мојата дипломска работа, истражувам колку е важна поддршката од...
Здраво, имам едно прашање. Имав миссед абортус бидејки плодот не се развиваше. После 2 недели бев на клиника на контрола се беше во ред и ми дадоа...
Дали можеби некој знае каде можам да ги гледам сите сезони на Преспав, освен на Глеу?
Кое куцкање на вибер еднаш пишано после две години одење еднаш и тоа е нешто страшно стварно Тоа е зависност Каде што други си пишуваат секоја...
Jungle baby последно купивме за роденден и мн беа убави.
Ова го читав од други мајки во темата мајчински муабети баш им викав да уживаат :D
А дали од почеток доите така ? Бидејки ние смр 2м.
Од грчка козметика користам производи на Apivita и La vie en Rose најчесто. Korres имам користено производи за интимна нега, шампони, гелови за...
Па јас не дојам така да делот со цицето го нема. Да доев гарант ќе беше исто. Иначе и мојава презаспива после точно саат време, јас не спијам ама се...
Читам и имам потреба да се изјаснам на темава. Психолозите во Македонија, како и во други земји, работат според етички кодекс. Тој не е...
Исто сме буквално, бидејќи сме на комбинирана исхрана мислев дека скроз замина млекото и тоа што беше, ама кога и да се молзам млеко има исто како...
Од втор триместар почнуваат.
На 3ти мислам дека беше месецов ми се јави мало крварење, неколку дена, мислев дека се дочистува матката бидејќи само еден месец поминат од пораѓај,...
Не се работи тука за враќање/не враќање, туку за тапа муабет.
[ATTACH]
Фала ти, се испаничив. Мислев рано е уште сега да ги имам.
Да, лажни контракции се. И мене ми се поизразени деновиве.
Дали кај некој се дешава следново? Бебе цел ден сме заедно си е супер, кога ќе дојде мм од работа плаче се траска од земја и се смирува само ако го...
Separate names with a comma.