Една до две. За утеха едната јк денес има 8 месеци. Така да не е важен бројот важен е квалитетот.
Дали влезе во групата?
Ние бевме на комбонирано, докторот ни даде плус к1.
Здраво мамички, ние сме 2 недели, педијатарот од 8 ден ни препиша babytol D3+DHA Omega без к1 оти сме на комбинација од мајчиното и прихрана плус му...
Наредна Недела сакам да го посетам Острог,нема да спиеме таму само на поминување ќе бидеме. Што се носи/остава таму?
1 10 е ама зависен е од видео игри.
На Прага и патувањето таму. Многу убав град. Минхен.
Од каде е фустанчето?:)
[MEDIA] Ja slusnav na radio vo kola dodeka se vozev utrovo:music:
Зошто постојано бараат со германски? Многу ми е нејасно.
[ATTACH] [ATTACH]
Мене побрзо ме откачи не и се ни правеше муабет зошто побарав бесплатен пап. Иначе чекав точно 2 саати. Значи платив ехо 1000 ден без сликичка од...
Здраво девојки, само да споделам супер искуство со докторка Нора Положани, работи и во државна и приватно (мислам Ординација Атхера се викаше во...
Pa ne mora da go gledas deteto ignoriraj go ili izlezi od istata soba toa e faza sto sekoe dete ja pominuva vo odreden period od svoeto detstvo .
Да не ти е од депилација, некоја крема, бикче, гел, од сонце? Мајка ми возрасна стана алергична на сонце. Прво и се појави осип на стапала, па на...
Здраво. Читав многу и очи ме заболеа.... :whew: Веќе 6 години сме заедно со партнерот. До сега, сите ПАП тестови биле уредни, за последниов ми се...
Кој гел за веѓи е добар од сонце кој нема да се истопи? Тоа од Лореал како моливче што е, што функција има, ги исцртува вегите?
Ги има во ДМ, последно ДМ Сити Мол видов. Не знам зошто не си купам пак од ова, моментално имам праска боја. Истрошив неколку на розе боја ама...
Да ама непријатно е за гледање.
Separate names with a comma.