Можеби @koritsaki би можела да ти помогне со некој совет.
Можеш да му испратиш огромен дик пик со наслов "сакаш да си ги мериме?" . Одма завршуваш на блок и нема да те боли глава.
У живот иам само една слика испратено, и тоа од среден прст... На никој не испраќам, ни на муж ни на жена ни на маче ни на куче... Оти после ќе треба...
Milionaire in process......Thrust the process....:inlove:
колку год е? 18? :d
Мене парфемов многу ме потсеќа на Black up спф-от, во таа насока се движи мирисот. Инаку доминираат ноти на кокос и ванила, помешани со јасмин и...
Какви и да се, нема што да им праќаш, особено не на такви шо ти се лутат дека не сакаш да им пратиш. Ако сакат да те видат, нека дојдат во живо нека...
Тебе друже да не ти падне и тоа кревко его што го имаш, сега жените ќе се откажат од своите МИКИ МАУС титули за ти да не плачеш и да не се осетиш...
Си правев сама повраток на данок, ми излезе 450 евра да ми врателе, еве две ноќи како не спијам смислувам стратегии и жалби до финанзамт коа ќе ми...
[ATTACH] [ATTACH]
Станува збор за нормални слики иначе , тој ми праќаше нормални од него, не верувам дека нешто лошо мислеше ама сепак.
За да ти го дадат со партициоација треба извештај од трансфузиолог или специјалист на Гак , а електронски рецепти се од матичен
[ATTACH]
има секакви ретарди али сега и жениве и сами сакаат да пуштат...(waiting)
:rofl::rofl:
Не си ти виновна, виновни се они шо сакаат да те искористат. Следниот шо ќе ти каже така, одма блокирај го.
Почнав себе да се обвинувам што сум таква , дали им делувам несигурно и досадно
Ллеле, ќе те запросат? :inlove::inlove::inlove:
[MEDIA] :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Леле, не паѓајте на тие фори, ви се молам, какви слики какви бакрачи, тоа не се озбилни мажи, којзнае каде ги покажува или во која јавна соба ги...
Separate names with a comma.