Pa mozno e
За јасли не знам, а за поголемите групи, генерално е океј. Учителките ги испраќаат децата, кажуваат на кратко како поминал денот, достапни се за...
Obsession (2026) Хорор ама нетипичен. Млад дечко е заљубен во колешка од работа, но нема храброст да ѝ признае. Една вечер замислува желба...
[ATTACH]
Zdravo devojki Da spodelite iskustvo za dr.Irena Gosheva od poliklinika biotek, nemam maticen ginekolog pa bi sakala da odam kaj nea Првин да те...
Премногу ме иритира кога додека читам некоја книга или пишувам нешто и ми треба концентрација, а богами и малку време за себе, баш тогаш во тој...
Ние добивме плус бовча и златни обетки.
Како да го имам видено руменилото во ДМ, може сум грешка...
Е фала ти многу :inlove::inlove:
Zdravo devojki Da spodelite iskustvo za dr.Irena Gosheva od poliklinika biotek, nemam maticen ginekolog pa bi sakala da odam kaj nea
Јас само да прашам кај имаш видено дебели германки? :rofl: Јас сите шо ги глеам и стари и млади, се како кибрит суви, ни газ ни цицка.
Има некој? Уште еднаш да си прашам.
Многу мажи се плашат од жени што неможат да ги контролираат. Ако мајка му и останатите жени во неговата околина се прекршувале за да му задоволат сé...
Шознам, може и до мене е, не сум седнала убаво за да видам кој има и шо има. Цело време трчам по малата, оти оди да им ги краде шишињата, ранчињата и...
Сама си праам осум години и затоа и се чудам оти ќе ми вратат пари оти у единица ништо не враќаат, оти ние без мужи и деца небитни сме. Едино што...
Грчки од kpi kpi 10% исто има во Тинекс превкусен во темно сино пакување е не ми текнува во моментов како беше името |(. Јогурт и кисело млеко од...
Не. Зависи кај се пораѓаш, ама зависно од индикациите, на ГАК знаат да чекаат до 2 недели после термин за природно. Секако може во меѓувреме околу 41...
Од 3 до 3.5 генерално. Јас земав со 3.1% од Стопанска Банка.
Separate names with a comma.