Овој ад може да го ставиле пред 3 дена и 72 часа технички до денес 31:D
[ATTACH]
Ако првата слика е дневна рутина, а маслото од балеа е масло за чистење, јас би ти предложила да го користиш навечер, како дел од двојно чистење и...
А до кога им важи уствари попустов? На сајт им пишува до 31 август, а на фб ова ми излезе. Како 72 часа? Малку ме збуни. :?:[ATTACH]
Јас немам искуство со експонати ама моја блиска личност има со Мобеликс. Во моментов користи два експонати од кај нив веќе по неколку месеци. Едниот...
Нов.
Прво цтг па после докторот гледа на ехо за да види пред се плодова вода.
Прашајте +389 71 231 287 b&s apartman или +389 77 914 371 - Elina Studio [ATTACH]
Јас сега крштевав - облека, бањарка, златен крст и плус играчка подаривме дека прв роденден и крштевка беше. Торта се договоривме да не носиме ние....
@annii Таман работа, слободно тагни ме :D Мило ми е ако можам да помогнам :inlove: На Зара инаку гледам им пишува coming soon за величините, па...
Ме интересира дали вреди да сменам батерија на ајфон 11 про, користен веќе 3 години, експонат купен од мобеликс или пак да си купам нов?
Извештачена, изглумена и преголема љубезност е исто толку непријатна како природна нељубезност.
[ATTACH] Овој го купив у Сетек, мислам дека е добар дил за 3500 ден. :sun:
Здраво јас со време барам жена за чување бебе за од јануари следна година тогаш би имало бебето 9 месеци, од пон до петок 8 часа , доколу имате...
@Polyincognito сакав да те тагнам, ама ајде викам да не претерувам :lol: фала ти многу! Од зара сите што ми се допаднаа ги нема моментално на...
Ќе ти дојде после 3 недели каснење :sweat:
Vi pishav poraka
30+2 gn
Separate names with a comma.