[MEDIA]
Носко може ли да се користи на Shark правосмукалка?
Се согласувам целосно со првиот дел. Со вториот дел не. Но веќе отидовме даалеку со темава. Не е ок да навредуваш некого дека е глуп, ма како и...
Ние почнавме на 5 месеци. На почетокот најважно е бебето да се запознае со новите вкусови и текстури, па не би рекла дека тоа е замена за млекото....
За првото дете трицикл ни дадоа.
Vo Makedonija se vrakate?
Pa pisav on ne ni znae sto e toa intralipidna ne pa da mi dava informacii. Do toj stepens e laici tuka...
Да
Пишала дека по грешка го сликнала кај утринската рутина, така што, мислам дека е океј. @eli25 јас само би го флипнала овој витамин Ц серум во...
Прејако! Од кај?
Ти го разбирам стравот што го имаш , зашто имаш лошо искуство . Ама интралипидна инфузија не е стандардна терапија што ја даваат за поддршка или...
Извини, ама после се што ти направил мажот тебе и на децата непосредно и те како не треба да имаат контакт со него, и секако дека треба да ги...
Се собрале денес цела орда партиски џаболебари со се Мицкоски и градоначалникот во болницата во Битола да направат самопромоција дека сработиле едно...
Штознам луѓе и јас не сум нешто задоволна од посветеноста во Германија на гинеколозите. Јас барав нимп тест а гинекологот дали се правеше дека не...
Аааа до 31 Август, јас прочитав јули :D
Низок удар ти е ова |( На форумов имаш членки од Гостивар, греота е вака да пишуваш :(
јазикот ама не е воопшто проблем, ако немаш проблем да лесно е, не ти ни треба лекар. Ама за ризични работи скраја само од тука. Еве синоќа со...
Јас искрено сум, од Скопје и секогаш сум имала и на клиника и секаде по поликлиникте уреден преглед. Незнам што е за тебе во Германија толку на ниво....
Happy Petal release day!!:f: [MEDIA] 7/10 од мене, ако бев музички критичар, у сектор - поп жанр.
Е добро де. Ќе помине.
Separate names with a comma.