Јас само да ти дадам совет и на сите мами тука, заштитете си ги сликите на клауд оти мојот телефон влезе во рекавери режим, се пошто сум немарна го...
Обично дека кога повраќаме единствено што толерира организмот се јаглехидратите, а плус и дехидрираност… и од таму шеќерот. Но штом си имала...
Дај слободно, не се алергени ни едно. И јас манго дадов одма на почеток, на 6 месеци. Лубеница на 7 и нешто, прв пат за нас кога зедовме. Сега е...
Пред малку се расплакав на сред скролање, дека ми излезе текст поврзан со бебе и мама, што викаше нешто во смисла, сè што некогаш сме направиле за...
Пица стоп[ATTACH]
Ова ми е нацртано само, тој што ја црташе не изработува мебел. Уште немам понуди барано, во тек е реновирање па после. Ама најверојатно истите што...
[ATTACH]
Првата бременост се породив 26 недела уринарна инфекција и касно беше поставен серклажот веќе омекнато грлото,втората бременост 34 ама се породив...
денес земав едни од дм и дома кога видов пишува над 1год не знам зошто така… а сакав манго сега и лубеница да дадам готови мешавинки со друго :)
Јас имам на папок пирс преку 18 години, освен првичното чистење исто како и за после дупнување уши, ништо посебно не сум правела. Никаков проблем...
Носко за на правосмукалка? Ми понудија во аптека ама ми беше страв дека се многу мали, па земав рачна како пумпица ама не брка работа, подлабоко е...
Манго меѓу првите овошја кога воведував, ананас преку шмукалче некаде на 7 месеци и лубеница во сезона сега летово.
Здраво, од каде ќе ја правите кујната? Изгледа преубаво
Ананас, манго , лубеница кога сте дале прв пат на бебе?:)
[ATTACH] [ATTACH]
ммм...сакам Сакам друштво за пливање, прошетки и уно
Вистина (обожава) Лпм сака пливање
[MEDIA]
Имам Имаш ли турско кафе ?
Вистина Лпм сака планински места
Separate names with a comma.