Рецепт те молам :inlove:
За Анабела дознав дека уште е жива од српски портали, последно у Србија настапуваше на плоштад пред публика колку за роденден у маало. :bug:На...
Zdravo mamicki, Dali ste prevele vtor skrining vo Zan Mitrev, kaj dr.Dzikova?
Во недела не работи
А се има измочкано во нокшир? По тоа што пишуваш ала како моето. И моето не сакаше ни нокшир ни адаптер, ама ниту пак гаќи да облече. Е од кога...
Мене почнувањето со храна ми беше цела една нова етапа, бев збунета, ко којзнае што ново да се случува, ко којзнае каква промена меѓу мене и...
Од патриотски уметници, ја преферирам само неа.:l:Мојата омилена патриотска. [MEDIA]
Серијата ,,Спартак" ми создаде илузија за коњаниците, како ненормално секси и расни фигури, пијаните Ќосиња и слични профили секоја година ми ја...
претпоставувам за овие мислат
Не сфаќам кои се тие шмукалчиња често што читам ги давате, се исповртев во дм, не знам ни како изгледаат....? Друго прашање, која феминка има...
Кај мене се прави како мало кружно, бело и испакнато балонче, но брзо се повлекува. За аголот ми кажаа дека, без разлика каде се боцкам, иглата треба...
Ранкинг на сите победници во оваа деценија, од 2021 до 2026. 1. Италија 2021 2. Шведска 2023 3. Украина 2022 4. Австрија 2025 5. Швајцарија 2024 6....
Ја имам траен туш, најдобра инвестиција ми е што се однесува за шминка. Не боли, мислам малку пецка ама се издржува. Трета година помина, уште ми...
Здраво дали некој има информација дали продавницата во Врање работи во недела? Ми требаат одредени лекови.
Кога е жешко можеш во двор да седиш. Да си изладиш .
Комшииве кои живеат во странство денес на тераса го ставија македонското знаме, официјалното, не на Вергина. Велат дека на ваквите празници во...
Ме нервира кога на улица се разговара на телефон пуштен на гласно, сите да слушаат што се зборува и се вика на цел глас. Ме нервира кога гледам...
Каде ги правеше и по која цена.Јас планирам пудер веѓи и уста.Колку време траеше процесот дали се направи во еден ден? П.С За очите се мислам за...
@Gosh незнам што марка е нашава лента , мислам не беше многу скапа околу 200 евра . Се собира инаку . Побарај на нет има да најдеш ленти за тие пари...
Извор на калории - протеини,хидрати и масти. Калории од хидрати и калории од протеини иако имаат иста калорична вредност,имаат различна функција во...
Separate names with a comma.