Хм, тешко мене омилен да ми најдеш, ми здосадуваат брзо. Овие ми се најубави се' уште: [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Во понеделникот ми земаа крв, бајаги ме здоболе. Нормално ли е после една недела уште да ме боли таму кај што ме боцкаа, особено на преклопување на...
За нешто што се прави општо или од роденден до роденден 5500 (кај Зоран) е многу. И јас имам таков впечаток, надмен човек, доста начитан па...
Благодарам, Eleanor Oliphant is completely fine според краткиот опис е книга за мене. Ќе ја прочитам за почеток.
Нееее беееее :rofl:
[ATTACH] [ATTACH]
Мене повеќе ме нервира кога ќе ги прашам и чекам одговор 10мин. Просто е, или сакаш или не. Ама не, чекај малку да се помислиме сега, не е интересно...
[MEDIA]
Да девојче е,фала ти на одговор :)
Slagjana Be_Unique. Сите регии во еден ден. Имаше промоција ,за три регии платив 13.000. За очите е малку језиво ама не кога бои туку кога брише со...
Како за почеток можеш да ја прочиташ Eleanor Oliphant is completely fine и The Curious Incident of the Dog in the Night-time.
Инекцијата сеуште има дејство барем,кај мене по 9 дена исчезна од тестот линијата.Сега можеби е и од двете комбинација од двете.За сигурно ќе мора да...
Првата прочитана,следи втората.[ATTACH]
Може, особено кај девојчиња.
@Baby2018love повели :)
Majki dali nekoa se porodila prirodno 36 + . Ctg mirno no otvorena 2-3 prsta. Mukozen cep postepeno paga.
Здраво, некој предлог за хотел во Охрид, со базен и да биде добар за со тодлер од 20 месеци 8)
Можно е да почне процесот порано ,на скоро 5 ипол години? Од двете страни како да и белее на тоа место и се жали дека ја боли :^)
работи до 9 навечер
Separate names with a comma.