Благодарам
Te zaslediv mila, sega moze
Те молам пиши ми Неможам да ти пишам
Не сум психолог но стојам на располагање за муабет, за се има решение, ќе најдеме и овојпат :hug:
Симни ја апп разговор.мк. Таму има психолози кои нудат онлајн сесии. Инаку можеш да пишеш и тука, сигурно ќе добиеш разбирање.
Фала душо
Иако не сум, пиши слободно
Дали има некој психолог за разговор? Ве молам!
Ве молам ми треба разговор со некој што е психолог. Пак ми се вртат секакви мисли
Иста сум, во петокот бев на систематски преглед од работа, имам модрица на боцнатото место, денес гледам нови на раката полево и неповрзано со...
Нормално е, ова ми се случува секој можен пат кога ми земаат крв, дури цела рака ми е модра и потечена пошто скоро секогаш вените ми пукаат. Ставај...
Мене така ми се правеше и ме болеше кога вените ми прскаа /пукаа кога ме боцкаа. Помина после некое време. А еднаш, на едно место ме боцкаа а малку...
Исто. На многу места низ Европа се забранети и има многу ограничувања, но затоа си пушам дома без проблеми :inlove:
Здраво девојкии Години наназад за интима користам брич но сега сакам да почнам да одам на депилација. Каде би ми препорачале да одам? Фала ви...
[MEDIA]
Моја грешка е страх да горим у пламену што нисам био добар у меѓувремену.
Која цена се лежалките на Куба либре? И која плажа е блиску до центар? Одамна по плажи близу центар немам идено.
Хм, тешко мене омилен да ми најдеш, ми здосадуваат брзо. Овие ми се најубави се' уште: [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Separate names with a comma.