Same here...,само планина е спасот од пеколов.
Не ми е тешко да кажам, тешко е да се дојде до тоа чувство.
Дали имате денови кога до ништо не ви е дојдено? Ни ви се облакува ,средува Безволно
Баш го докажа, секоја му чест.
Да, подобро се апсорбираат, ама зошто би ги пиела ако немам потреба? Ниту еден доктор во двете бремености не ми кажал да пијам.
Не ми е воопшто тешко, во последните 4години сватив дека животниот век е премногу скратен драги луѓе ми се лизгаат низ раце и ги губам па со оглед...
Jas bev vo ista situacija, kaj mene se oplodija 10 do 5ti den i gi zamrznavme
Биди дрска ако треба,јас така отерав по ѓаволите една познаничка,имала братучед за мене,а типот неозбилен и кога и се опнав да не се меша каде што не...
[ATTACH]
Планина, мир и бегство од ова лудило
И текстот во стил: сите паднаа во несвест од ова огромно изненадување, невестата во шок - meanwhile запросувањето на најклише местото за запросување...
Јас сум со мутации, доволно ти е метил фолат од 1000ка. Од Јани ми е вака препорачано и така и јас пијам.
Дали има некој да изработува мече или ќебе од бебешки бодиња ?
1. The Uninvited (2009) 5/10 2. Mary Poppins (1964) 9/10 3. Mary Poppins returns (2018 ) 8/10 4. Polaroid (2019) 7/10 5. Krampus (2015) 6/10 6. The...
Просо варам 2–3 големи лажици во врела вода. Соодносот е приближно 1:3, односно ако ставиш, на пример, едно садче од 30 мл полно со просо, треба да...
Ја најдов случајно и многу и' се израдував. Со сласт ќе си ја почнам. (heidy) [ATTACH]
Овој некој богаташ да не е па нема потреба да работи има повеќе од доволно ? Ако излезеш излези само на кафе , на ручек и вечера ќе му ги плаќаш ти....
Ексфолијација со гликолна киселина (најдобро некој тонер, па со натопени тупфери да ги поминуваш нозете) и туширање со маслени купки од типот на...
Ништо да не очекуваш. Разбирам некој моментално да не работи, а да е во потрага по работа. Или да не работи исто моментално од некоја друга причина и...
Separate names with a comma.