За другата роба незнам, ама за долен веш од тему сум пријатно изненадена и од моделите и од матријалите
Да и терам со сила
Ова е во Гинекаликс или др лабараторија?
Sakam da spodelam nesto so vas posto vie ste pogolema poddrska od bilo koj Deneska pravev punkcija mi izvadoa 10 utre ke mi kazat kolku se oplodile i...
Дали некој користел Инерактив Брокерс до сега? И во кој ЕТФ фонд сте инвестирале. Читав нешто дека заради регулатива подобро било во европски фонд да...
Мужи... :D Црни коси бе, убава насмевка...
Apcinata jako se vikaat
Ve molam kazete mi jako se vikaat t.blagodaramabletite Mozi da mi jazete koi se apcinja
Ниту сум пиела, ниту некој ми кажал да пијам, ниту сум имала потреба, ниту пак децата ми имаат проблем поради тоа. Еве ти си имала проблеми затоа си...
Ајде да е некое запросување па да се сподели а тоа сите исто на плажа со балони и мери ми букви осветлени.:drunk: Зборев и во друга тема мислам за...
Тогаш се прават приоритети. Што ти е приоритет во месецот. И ги исполнуваш нив. Дали ти е приоритет да заштедиш или да потрошиш. Ако имаш приоритет...
Немора да има проблем, јас ја пијам скоро 3 ипол години поради крвната слика која ми е катастрофална со години наназад.. Сега во бременост,освен што...
Абе тоа да али ми фали поголема организација со пари.
Пред 2 недели примивме рота немаше никакви реакции 2 дена прдкаше и грчеви ама ништо страшно.Си прима редовно еспумисан и колиеф.Само првиот ден...
Нормално е. Трошиш додека имаш. И тоа те исполнува. Додека трошиш свои пари не му се секирај. Парите се за трошење. Твои пари се само тие што си ги...
Same here...,само планина е спасот од пеколов.
Не ми е тешко да кажам, тешко е да се дојде до тоа чувство.
Дали имате денови кога до ништо не ви е дојдено? Ни ви се облакува ,средува Безволно
Баш го докажа, секоја му чест.
Да, подобро се апсорбираат, ама зошто би ги пиела ако немам потреба? Ниту еден доктор во двете бремености не ми кажал да пијам.
Separate names with a comma.