Ептен безвеза прашање... ама дали и вас ве напнуваат повозрасните со тоа да му дадете на бебе смоки Стоби Флипс (бебе смоки не биле опција, какви...
Дали сеуште се продаваат Нистатин апчиња некаде? Во пар аптеки само вагиналети и во форма на раствор нудат, но не и апчиња.
Цатидрал
Супер е чичко Јован Бонанца(така го знаат низ Ѓорче сопственикот). И ние со сопругот и наши пријатели земавме од кај него во зградата карши паркот,...
Јас купив, за разлика од тие што ги имам се многу потенки, сепак вршат функција .
Јас бев исто, и пред скоро година од љубопитност земав еден пар... и од тогаш не се вратив назад. Сигурноста што ја имам со нив не сум ја имала...
Јас од пред еден месец ставив крај на шампоните. Сега користам шампони ајурведиски,т.е природни состојки и билки во прав. И морам да признаам дека...
Девојки пробајте со чај од црвен глог, јас решив со тоа проблемот. До пред некоја година ми паѓаше на 60/40. Последните 3 години пијам чај секаков,...
Не знаев дека сме имале вакво нешто, останав запрепастен (facepalm) :rofl: [MEDIA] [MEDIA]
Аха е супер, немам ништо против шо повеќе дилери да заминат оттука за да дилаат.
Филмот не се препорачува за емотивци како мене...
Бугарите на 11 септември во 1995 год. се собрале да ги дочекаат вонземјаните, се надевам Трамп во следните објави на тајни досиеја за НЛО ќе објави...
Стави го слободно во фрижидер, не е проблем за неколку саати. Инаку мислам дека може да стои и до 24 часа
Многу нормално дека ќе дила во странство, помали се шансите да падне. Одредени дроги може да ги поседуваш како за лична употреба легално и да ги...
Поманипулативни личности од риби нема. Кога сите им одат по ќеф, супер се, ги обожаваат. Прв момент кога ќе им се спротивставиш или ќе престанеш да...
Лојалност како позитивна особина, злопамтило како негативна.
:sun: [MEDIA]
Слободата 2026-та - колоризирано: [ATTACH] Али далеку повеќе народ од концерт на Бојана Скендеровски у Филхармонија.
И дилерите ни заминаа веќе за Германија :| Вчера на концерт во Битола уапсено момче од Германија со дрога
[MEDIA] :inlove::inlove::inlove: i got a taste of a good life, oh oh i never let it go!
Separate names with a comma.