Мене и првото ми е машко и второво, aма не знам, многу постегната и поисплашена бев некако :D сега сме баш тинејџери :D
Probav dva vida šampon nisto nepomogna, a deka dojdam smeam li od mastikata da stavam...?
Ајде и овде ќе пишам. Дали некој има порачувано мебел од Ananas MK и како сте задоволни?
Ја отворам оваа тема затоа што мислам дека е важно да се зборува за тепањето на децата, особено кај нашата генерација, кога тоа често се сметаше за...
Скроз ја промаши поентата на постот од членката.
и моето почна од пет месеци, станував по сто пати навечер да ја вртам и некогаш ја и расонував. од тоа што читав, најбезбедно спиење секако е на грб,...
Најчесто го сетирам да.
Здраво девојки, После ембриотрансфер колку дена примавте клексан? Кога ви го прекинаа? Мене денес ми е 14 ден после трансфер, бев на преглед но...
Здраво, поради кои причини се пие кортико во бременост?
Го има некој? [ATTACH]
Јас ги најдов во Зегин, како enoxaparine ги имаат, истите инекции се цела кутија за 240 ден што е стварно многу поевтино него ли од претходно :)
[ATTACH]
Јас кога и да одам преубаво си поминувам, приајтели моето семејство се мое. Можеби дека имам сопствен стан па не треба да се замарам со свекрви. Има...
[ATTACH] [ATTACH]
Кај Илија Бошков Крајнички има правено некој и цена?
Кои документи се потребни за промена на основно училиште, како одеше процедурата, има искуство некој?
И мене ми е исто… не знам дали машко што носам има врска, ама ова е ненормално моево.:rofl: Пред да забременам конечно се вративме ко тинејџери...
Мислам дека има помали пакувања адаптирано млеко, земи од тоа ако е за еден ден и тие што ќе му даваат на бебе од шише дај им насоки за правилно...
Jas odvaj gi naogam po aptekive ili nemaat na zaliha pa mi nudat nekoja zamena samo ne mi teknuva kako se vikase vo zegin, ili gi imaat samo na...
Џамбо
Separate names with a comma.