Normalna cena e. Mnogu se poskapi kujni od medijapan.
Ха? Дали воопшто го прочита тоа што го напишав, по сè изгледа дека не. ¯\_(ツ)_/¯
:rofl::rofl::rofl:
Што мислите за цена 2500 евра понуда за кујна по мерка долга 3м до плафон висока изработена од медијапан? Сите понуди кои ги добивме се или превисоки...
Јас имам, чекав 1 месец зошто Ананас имаа проблем со партнерот, на крај од партнерот директно го нарачав и стигна за 1 недела.
Друштво барам еден ресторант, ми излегуваше на инста но го изгубив. Незнам дали беше Тетово или Гостивар, покрај река дури имаше и маси во рекичката...
Фала
Во стариот или новиот дел ви оди малото?
Нема ништо ни приближно контроверзно во филмот колку што се ширеа гласините и теориите на заговор веројатно за да привлечат публика, оти сам по себе...
Супер тема! Искрено како деца сите сме јаделе што велиме ќотече но со мера... Е сега има и деца што преживеале трауми од тој "ќотек" како воспитна...
Jas primav uste 2 nedeli po pozitivna beta, posle toa ispitav hemostaza I d-dimeri i doktorot mi gi prekina kleksanite. Lesna bremenost :inlove:
Најчесто ги користам овие две: [ATTACH] [ATTACH] Било кое од нив, и го сетирам со [ATTACH]кога не сакам да носам шминка најчесто ставам тинт,...
Кога паничните напади постојано ти се појавуваат низ текот на годините, тактиката воопшто не ти е добра. Зошто мора да се бориш против симптомите?...
Здраво, ние сме таму во јасли. Супер се, и воспитувачки и се е супер. Само има многу дечиња мислам дека знаат и по 30 да одат. Моето се адаптираше за...
Мајки малото ми е со коксаки, прв пат се соочувам, дали да мачкам вело време пудра, дали смеам да бањам и што сте ставале за афти?
Мене и првото ми е машко и второво, aма не знам, многу постегната и поисплашена бев некако :D сега сме баш тинејџери :D
Probav dva vida šampon nisto nepomogna, a deka dojdam smeam li od mastikata da stavam...?
Ајде и овде ќе пишам. Дали некој има порачувано мебел од Ananas MK и како сте задоволни?
Ја отворам оваа тема затоа што мислам дека е важно да се зборува за тепањето на децата, особено кај нашата генерација, кога тоа често се сметаше за...
Скроз ја промаши поентата на постот од членката.
Separate names with a comma.