[ATTACH] [ATTACH] Месечината , во две различни фази :)
[ATTACH]
Значи јас сум како маж
Зошто да ги забранат ? Кому не му се пуши , нека не пуши . Нека си направат локалите место за пушачи одвоено од непушачите и решен проблем . Мислам ,...
Имаме нови комшии тазе преселени од село, знаете како е бо село иџи ми доџи ми по цел ден. Се запозна новава комшивка со мајка ми, и чат пат за...
Сосема нормално. Бебе е уште мало и млеко доаѓа толку колку што е потребно на бебе. Башка пумпицата не ти е мерило за дали имаш млеко или немаш....
јас не сум правела а и никој не ми спомна 34+4 породена се беше добро. Само проверка на слух и очи и направија во болница додека лежеше. Во...
Имам експонат ајфон 13 про макс, купен од Мобеликс пред три години, врв и денес во секоја смисла. Батерија ми држи буквално цел ден.
Денес мажите мислат дека девојката е таа која ќе му испрати пријателство, таа ќе превземе иницијатива да пише, праша. Истата таа ќе го однесее...
Не те рабирам за ставот,ова оправдуваш или не. Лично тепана на 21 година последен патПоследици остава ,како недостаток на самодоверба и кога си...
Имам специјален чешел.и се што вистински помага.Од деца добив и го решив.Пиши ми порака за повеке инфо.Знам како е тешко.
Две близначиња родени 34+3, во плавото картонче од ГАК препорака да се направи проверка на очињата и слухот. Во Систина ни рекоа да им направиме и...
Лажната надеж
Кај си тргнала по толку жешко, па и дете си зела, не само анксиозни, туку и секој би припаднал по ова жешко
Од каде наоѓате домашно пилешко месо? Сакам да воведам но немам домашно.
Одлично, тоа е многу важен дел исто така, да не се пресече што би рекле старине :)
Dali imala nekoja slicno iskustvo so ova sto go pisav?
Zdravo zeni se porodiv predvremeno imam problem nekako so doenjeti, sum vekje Edna nedela I vise porodena so carski. Prvpat pocnav da izmolzuvam pred...
20 Женско 30 Машко Мислење ?
Иронијата на болката е што утеха бараш токму од оној што те повредил.
Separate names with a comma.