Возрасна жена со дете да прашува дали да излезе, океј. :D
15. Displacement - Kiku Hughes 4,5/5 И официјално си ја постигнав годишната цел за 15 прочитани книги. :rofl:
Јас вчера во 13ч бев во молот, пред да одам на работа. Пука жешко, 43ст во кола под сенка покажува. Во молот мислев ќе паднам во секој момент, секако...
Е од кај сега само женско друштво? ;( Демек ние машките не сме за друштво? :^)
Здраво, на крај на месец ќе правиме ИВФ во Newlife во Солун. Дали некој има да сподели искуство од клиниката? Исто така, каде можам да најдам во...
Музеи Малта?
Не знам кому ќе помогне ова, во блиска фамилија имавме два случаеви на рак. После долго истражување најдовме чај од спреж. Тоа чудо или билка делува...
Тука ли е забавата? Ах бе луѓе, и јас анксиозна вчера цел ден надвор го поминав, на сенка нормално. Капа, наочари, оди до ваму до таму, ама имав...
Фала ти за ова, ме просветли, си ги средив и јас книгите во фолдери, цакум-пакум, вака организирано е топ. (y)
Зависи од свесноста и зрелоста на женското. На 20 баба ми имала дете но денес на 20 уште не знаат да си спремат доручек
По закон во рок од 30 денови.
А дали има некој инфо колку чини тестот за типизација на ГАК? Ама на приватно, пошто немам здравствено
Чек, чек не мислев јас на 30-40 години, кога реков погоре мислев на деца од 16-18 год..
[ATTACH]
Ах душичке, во иста ситуација бев и јас , 7 години. Го изгубив пред 7 дена. Господ нека ви дава сила и трпение. Како себе да се читам, ме...
Кокаинот е најраспространета дрога меѓу младите во Европа. Нема толку лоша репутација како што имаше хероинот пред 10-20 години и е доста...
Кога ќе планираш да патуваш.
Не знам колку често измолзуваш, ама најтопло ти препорачувам редовно на 3 часа, дури на почеток и на 2 часа. Знам колку е заморно, затоа што го...
:rofl: Што ви е бе, што трачарите глупости? Страв ми било да седам дома? :rofl: Сум сакала луѓе? :rofl: Да пишам тука за совет, ДАЛИ ДА ИЗЛЕЗАМ ИЛИ...
Ама поентата не е во излегувањето, туку во справувањето со мислите. Да не те надвладеат. Додека не им дозволуваш, нема да победат. Ќе бидеш добро.
Separate names with a comma.