Каква кожа имаш? Гледам во составот има доста масла, не знам дали ќе одговара за комбинирана со црнки. Имаат и ваква за околу очи, може да ја пробам.
Успевав и јас да ја успијам на друг начин значи од 6 месеци досега таа заспиваше или со песни или со нишкање. Ова е сега последната недела баш кога...
[ATTACH]
Избегнувам да користам креативни услуги кога ќе видам дека истите ги рекламираат со помош на слики генерирани со АИ. Немам ништо против АИ,...
Стануваше во 6 наутро. Имаше прва дремка од 9 часот и траеше час и половина до два часа. Втора дремка околу 14-15ч зависи кога завршила втората и...
Здраво мајки, ми треба совет ако има некоја искуство со нешто слично како мојов проблем. Малиот ми е 7 недели и последните три недели ми штрајкува со...
Конечно ја завршив. Втората сезона дури сега успеав да ја изгледам. Морав по „наредба“ од Марвел оти им дадоа на фановите домашна задача да ја...
Не лупајте само колку да пишете нешто, си пишала дека експериментира врз детето, излегле во 9 саат сабајле. Темава жими за поддршка ама сѐ што има е...
Едит: Во врска со дремките можеш одеднаш мислам. пробај да издржи колку може со една дремка и кога ќе е приметиш дека е успана земи книгички читајте,...
Не е точно дека ќе биде полошо и многу промени на еднаш не се никако паметно решение. Докај ~16 месеци преминуваат на една дремка, не мора да значи...
Нека превземе сопругот или некој друг успивање тоа е најлесното решение за тебе, барем мене така ме советуваа и така направив. Јас додуша успевав да...
Sm Pred 4 god koga pravev imav 13 no 8 ostana mislam deka neznam kako odese procedurata posle dali odma gi oploduvaa pa ostanaa samo 8 I od vtoro...
Јас на чатгпт гледав, вика 6ти скок од ~37ма недела, почнувајќи од првичниот термин
Zdravo sakam po vtor pat da pravam invitro koj dokumenti se potrebni I za kolku vreme odobruvaat od fzo?
Во животот: Тој не ми дојде на роденден, нема ни јас да одам кај него. На социјални мрежи: Тој не ми лајкува, нема да го лајкувам ни јас него.
42.231
Бебето има 12 месеци, сакам да ја одбијам од цицање. Од шест месеци наваму заспиваше без проблем и без цицање и за денски и навечер (ноќе се будеше...
[MEDIA]
Separate names with a comma.