Јаков Јозиновиќ не е ништо посебно како пејач. Мене дури не ми делува ниту доволно музикален. Ама затоа има некоја посебна харизма врз основа на која...
Не знам ни јас, земав гингивал гел од Зегин , чистев забен камен, чај од жалфија користам и пак црвени. Ми рекоа хормони да испитам може и од...
Неее извини стварно грешно ме сфати, само дека прочитав блиц и се потресов.
Се извинувам мила, ако сакаш ќе го тргнам постот дур е време? :( едит: избришав, се извинувам уште еднаш..
Кај пиша, се потресов…
Дали ги има некој кутиите за храна од Kids and Co да сподели дали се практични за прваче? Одмна ги меркам, и за на пикник, плажа, и таман и за во...
Само еднаш на 5 или 6 год, дека не сакав да ја рецитирам стихотворбата :?: И нашколо ме замараа малце повеќе, ама нема врска, јаки сме ние. :whew:
Ништо не ми помагаше, тек таму 18та недела подпрекина, сега само гадење имам. Иначе и инфузии примав, џабе. И овде е 500 степени, некој пеколен бран...
Пред месец прашував ,средено е веќе :) сепак фала :)
Можеби е некоја фаза, скок во развој?
Јас на стори кај Навали постер од фото студио видов пред некој ден, апла ГПТ-овски направено. Мислам ако го мрзи една слика за реклами по сториња да...
Јас лично мислам дека насилството може да те раздалечи од родителите и да заврши во штета на сите.Никој не сака да биде тепан, стресот останува но се...
препорака за добар стоматолог од Скопје за ламинати за заби?
Истото го имам и јас забележано. Некој нудеше изработка на карикатури на фб, и беше нагласено дека не се со АИ генерирани а самата реклама беше со АИ...
А не пиеш ли ништо? Пошо јас сум исто ни голтка вода не можам да се напијам камоли да јадам ако не пијам 2 пати на ден апчиња. Јас не одам на работа...
Каква кожа имаш? Гледам во составот има доста масла, не знам дали ќе одговара за комбинирана со црнки. Имаат и ваква за околу очи, може да ја пробам.
Успевав и јас да ја успијам на друг начин значи од 6 месеци досега таа заспиваше или со песни или со нишкање. Ова е сега последната недела баш кога...
[ATTACH]
Избегнувам да користам креативни услуги кога ќе видам дека истите ги рекламираат со помош на слики генерирани со АИ. Немам ништо против АИ,...
Стануваше во 6 наутро. Имаше прва дремка од 9 часот и траеше час и половина до два часа. Втора дремка околу 14-15ч зависи кога завршила втората и...
Separate names with a comma.