Го имам година дена 16 про [ATTACH]
Не лупаме, предупредуваме
Можно е заби да се. Бебе сега на 8 месеци вади четири заби истовремено и знае да се разбуди со плачење и да мижи, несака никако да ги отвори очите....
Многу добар парфем. Сладок, ванилест, гурмански. Скроз мој фазон. [ATTACH]
Можно е, многу луѓе не ни знаат дека го имаат вирусот, после определено време телото само ќе се избори и ќе го исфрли вирусот како што најверојатно е...
не ми изгледа дека расте заб… нема ништо белко во најава. Он се буди врло време на два три макс саати ама сега со вриштење и не презаспива одма….се...
Некој да има порачувано од Ананас МК и како е задоволен? Порачав комода и на Google reviews пишуваат многу лоши искуства. Има некој земано?
Дали може да се користи некој сапун со млечна киселина за миење?
Една од деТството :D [MEDIA]
Обавезно тоа.
Го купив, па ќе видиме. [ATTACH] Ќе си земам на своја рака. Дали пијаш плус Витамин Ц од 1000ка?
Сите нека знаат, моментално на концертот на Боки 13 е лудило, само Боки Тредичи може да направи ваква атмосфера :dance:
Да не почнуваат заби да излегуваат? Првиот заб го извади на шала буквално ама овој вториот душа ми извади. Се заигруваше сама, можев да ја оставам да...
Имам Имаш ли уметничка слика на ѕид?
Да тоа е , ехо за очињата . Моето имаше роб 3 и затоа и го следеа очите и и ставав капки .
Имам Имаш ли двор?
Не сакам Сакам сладолед
Лага Лпм пуши
Доле е, на приземје. Одма до Космо.
Комбинирана кожа имам, не сум приметила нешто повеќе црнки да имам, јас само на носот имам повремено, онака немам.
Separate names with a comma.