О не не, апсолутно не. Јас "искуството" го интерпретирав различно. Не е баш одговорот на тоа прашање црно-бел. Зависи од многу работи. Девојката ако...
Не е ниту чудно што кај нас на балканот се очекува секогаш едно дете да им биде грб на родителите во старост. Да биде мост помеѓу дете - родител ако...
Како искусни? Искусни пошо мислат дека се' шо лета се јаде? Тоа ти за искусно го сметаш? Дај ти се молам. Шо праиш, повикуваш да им се пуштате на...
Немам Имаш ли балски фустан?
@Cherry blossom89 Вера ми е преубаво и Зарина многу ретко ги има во новиве генерации, јас и Зоја би додала. Убава е и странската верзија Зои, но...
Тепана за се нешто... До толку да како тинејџер мајка ми веќе се обидуваше да не знам се зближи веројатно со мене а мене ми се гадеше од таа...
Пробав и јас кола кола иако сум ептен љубител ми се згади за цел живот мислам. Праски и лубеница ми одговараат и живеам на шопска буквално ама како...
405
410
Интересно. Ја па мислам дека 19 годишниве девојки се поискусни него 30 годишниве момци во денешницава.
Ќе ги имаш до крај, гледај да испужиш нозе измеѓу некаква работа.
Маж е :) Ќе ти се вади сеа дека збори за повозрасен тинејџер, 19 :drunk: Не 13 па и ти. А 19 а 20 де шо мења. Свашта. Како станувам повозрасна...
Членката оддамна имаше пишувано, не е заебанција.
Ахам, значи ако некој 40-годишен чичко ја загледа твојата 13-годишна ќерка, ќе ѝ речеш супер мама, дружи се со него, чичкото е нормален и дефинитивно...
Дечки искуство со авто школа Драјв?
Кога и шо го роди, кога и шо бидна кредитот за крштевката, кога и шо биде крштевката. Ова веќе гледам дека некој се заебава и е измислена приказна.
Моево бебе откако р родено станува на 2-3саати , дремки исто не знам која колку ќе му е. Спие некогаш од 20ч некогаш 23ч го фаќа ама многууу е мирен...
ние со ништо, порано со тетра ама сега одма се открива,дури и да спие ја осеќа и лупа со ноџето ја вади…
Немам уметнички, испринтани слики у рамка имам и многу се јаки. Имаш ли личност на која можеш се да и кажеш?
Separate names with a comma.