[MEDIA]
Цела ноќ почна да спие на 7+++ месеци, откако воведов вечера да му давам, и нормално цицање пред спиење.
Секоја градинка е различно, па и секоја група. Прв ден во ранец имав резерва алишта 2 комплети, памперси 4, крем за пеленска регија и влажни. Плус...
Јас ептен се разочарав. Сфатив дека сум згрешила во изборот на старосвати. На моиве изговорот беше дека не можат да се ослободат од работни обврски....
Јас би рекла да земиш. И да не ги облечете во црква, ќе им останат. Инаку и кај нас имаше од кумата купени.
Инаку и моите старосвати откажаа :) Имале други трошоци во моментов - тоа беше одговорот. Јас искрено ништо не ни барам ниту очекувам да донесат,...
Добро, и? Што сакаш да кажеш со тоа? Јас стварно не сфаќам која ти е поентата на муабетов.
Започнати се веќе.
Дека се наоѓам во подфорум љубов и секс, препроверив случајно на carclub да не сум го пишувал мислењето.
Мене кумата ми ги даде облеките да ги исперам, има и чорапчиња и чевли и боди заедно со останатото.
Ne znam dali i nie sme vo ista situacija ama kaj nas e sve sto treba da kazhe go mesha so K Ne znam "da" go vika "ka" "dojdi" go vika "dodi/dode"...
Чудно кога нешто ќе се спомне во врска со некоја девојка, вас одма ве асоцира на нешто сексуално. Во овој контекст, шо има врска девојката дали е...
Леле исти последици иам и јас. Баш исти. Цело време очекувам дека сите околу мене ќе ме издадат, иам панични напади ептен сериозни, депресија,...
Дали може некоја мајка што пратила бебе во јасли на 9 месеци да ми каже што треба да купам за во градинка. Дента кога ги однесов документите ништо...
Мајката си е пристрасна кон најстариот син а и не расудува правилно. Дали толку може, знае или ја изманипулирале, сеедно. Таму нема предомислување,...
Го цитирам повторно одговорот од членкава. Тоа МОЖЕБИ ме асоцираше дека зборува за искуство со дечковци па и сексуално искуство. А животно искуство...
Ti blagodaram mila za podrskata daj boze da se oplodi kaj tebe taa Edna ama da bide vredna
Ништо не се сменило, време е за turn off пак. (fingers)
Не се разочарувај. Почекај до утре. Ако се оплоди и почне да се дели ќе имаш трансфер.
Епа за какво искуство збориш? Хм?
Separate names with a comma.