Go girl :f:8)
Супер е вредноста, за 48 часа треба да се дуплира ако правилно расте :D Па викаат дека висока бета може да значи повеќе плодна бременост а и не мора,...
Здраво мајки,колку ад треба да пие бебе од 2 месеци?
Плата ми е 100000мкд плус окулу 20000мкд хонорари. И во просек уште 1500-2000 евра од тргување со акции. Последниов месец трошам на се што ќе ми...
За Германија знам гледав видеа од Франкфурт, језивко :doh:
Мажите немаат чувство за сакање или пак да бидат сакани. Буквално да можат ќе се наденат на сѐ што мрда, ама и до толку па самопочит да се немало еве...
Подобро домазет, ако е човек на место!! Не сакам ни јас легач и дадено се на готово тоа не доаѓа в предвид, ама има случаеви работи и не заработува...
ti pisav
Ама буквално во тоа е поентата. Тоа е проблемот, што не одбиваат. Може да ти пријде кој сака, твое е да одбиеш или да не одбиеш. Може и мене да ми...
Скроз си во право. Ние уште не сме славеле роденден ова ни е поголем настан откако е роден, ама сфатив дека дел од луѓето што сум ги почитувала не ја...
Па твоето е баш секавње,наброја многу--- значи памтиш .Има луге и мажи и жени имаат идила и романтика од нивното детство ,што со сигурносѕ можама да...
Prodavam knigi po: - Demografija - Statistika za biznis i ekonomija - Osnovi na smetkovodstvo zbirka + domashni
Зарем има разлика? Тепање е тепање. Дечко ти да ти удри шамар и викнеш полиција, тие да ти кажат, ама чекај шамар ти удри или бокс, бидејќи боксот се...
Мислам дека е индивидуално кај секој. За некој насилство е мавање по газ, за некој тепање со каиш. Не можеш да му речеш на некој не споделувај...
У заедница да :) Секој нека си моча посебно, за да не ги боли глава :nod:
Jas devojki moram da spodelam so vas denes 12den posle transverot ispitav beta mi e 537. Dali spored betata se utvrduva dali eden embrion se fatil...
Пред 2 дена купив на рецепта од зегин, 10 инекции за 240 ден :)
Should I stay or should I go? :D
А прво да разграничиме на оваа тема за какво тепање станува збор, нема ли да биде убаво? Дали за тепање како мавање по газ Или тепање со каиш додека...
Нина, Сара, Ана ми се меѓу омилените.
Separate names with a comma.