Венко мора да престане со прозивки кон српски политичари пошто тоа е најнепопуларно у СРМ. Геноцидашите ни се браќа, а Венко очигледно работи против...
Имам Имаш ли прстен на раката?
[MEDIA]
[ATTACH]
Не Имаш ли Библија?
42.238
Сакам Сакам луѓето повеќе да си ја гледаат својата работа, отколку туѓата :emo:
Јас го нарачав пд Амазон и мене мие супер има две брзини и супер си брка работа. И со него одат две големини во зависност која ти треба,јас ја...
Ве молам препорака за добар гинеколог за следење на бременост
Имам Имаш ли деца?
Никако не можеме да се погодиме со водава, ја жешка, он млака, за мене дури ладна :^) И ќе ми кажува не се бањал со ладна :rofl::rofl::rofl:...
Сите сте у право, реално. Додуша не сум нешто заљубена па да ми е криво, ниту пак детето го сметам за минус, тоа воопшто, само ете во иднина ќе...
42.237
Ние на Балкан не знаеме за љубов. Генерации растени во борба за егзистенција, воспитување со тепање или со „затоа што јас така кажав“, „јас сум те...
Ти секако не си направила ништо погрешно си била искрена од сам старт,си била своја, опуштена и сте си поминале убаво. Некогаш луѓето навистина...
Сакам Сакам авантури
Нема подобра работа од Киндл-от. Само некогаш навистина ми се чита нешто на македонски. Дури направив обид не ми текнува од која страна ја купив на...
Separate names with a comma.