М1М2 образец ти бараат. За одјавување/пријавување кажи им да се договорат меѓусебно двете фирми тие сегашните кога да те одјават за другиве да те...
Некој да знае каде бараат на дневница вработени ресторани кафичи било што?
Девојќи дали имате искуство со Fierce Fitness Centar? И ваше мислење за интрукторките?
Супер, јас за 80 дена имам извештај, да не одам пак кај Јани. Инаку да, може, немај гајле, не се малтретирај по 10 само да земаш. Од која аптека ги...
Можеш кога сакаш. Можеш и невработена да си ја извадиш листата.
Ke odis vo PIOM na prvite salteri od vratata koga ke vlezes tuka se vadi , toj ti e tekoven dokument ne treba da cekas kraj na godina
Дали имавте контрола и што ви кажа педијатарот за фрлањето глава наназад и грчењето? И моето исто се однесува, месец ипол сме, педикатарот ни рече...
Инаку кој сакаше да оди ќе морам да ве разочарам :( Годинашната „Зелкаријада” во Тработивиште е откажана [ATTACH]
Многу од нив не доаѓаат навреме и бегаат порано од работа, последно во УЈП бев сведок на вакво нешто вработената во канцеларија замината уште во 13...
А во истиот ден ти ги направија рецептите како и извештајот? Да не ми пропадне мене извештајот од Јани... во понеделник сум на преглед кај матичниот...
Kakvi sisinja kupivate za prvacinjata? Treba da zemam za podarok no neznam kakvo, dali od tie so cevka ili poinakvo?
Никој не ги тера со сила таму да седат. За сите што мислат дека вредат повеќд еве им го приватниот сектор или пак странство. Нека се потрудат да го...
Имам за 90 извештај. Ова денес ми го кажа, и конечно успеав да земам 10. Чим може така супер, оти иначе е скроз малтретирање.
Ццццццц ја тргнале претходната |( [MEDIA] [MEDIA]
Пиши ми лп
Ама барем доаѓаат од 07:30 до 15:30, нели? Ок знам дека има исклучоци,а ова шетање за иста пара на што личи? Не викам еве да им покачат , може за...
Дали може да извадам лист со стаж за оваа година што сум работела 5 месеци? Имам слушнато муабет дека наводно дури крајот на годинава ќе може, не...
moeto nemase temperatura, nitu bese neraspolozen a gi izvadi dvete zapcinja od ednas, individualno e neka kaze druga clenka kako pominala so...
Дали некоја купила вакво боди или некое слично од оваа страна? Ме интересира дали цврсто држи околу градите бидејќи носам големи корпи а сум слаба....
Separate names with a comma.