Mene mi naracaa ok mi e.Se zavisi od modelot i materijalot.
Најискрено ве молам за разговор
Дали за пријавување на брак и брачен статус, а потоа и промена на даночна класа изводите од матична книга на родени и венчани треба да се не постари...
Што мајка бараш да солиш памет тука ако не си анксиозен и немаш напади на паника? Си осетил како е? Не. Не дај боже да осетиш. Инаку да, на жешки...
:l: [MEDIA] [MEDIA] [MEDIA] [MEDIA]
@Jana Sandevska NE si Sama NE SE sekiraj
570
Dali ove gradnici od Mamcita gradite stojat malku podignati bidejki imam golemi gradi
Ќе пијам сокче.
Не ме тепале воопшто ама пак не знам ни за љубов. Не сум видела мајка ми и татко ми посебно не пред нас децата да се гушнат, не да боже да се...
42.242
575
После кафана биди среќен ако стигнеш до дома :rofl:
Трагедија е што има родители за кои ова е нормално т.е не гледаат проблем ако наставникот го плесне детето, кои очекуваат наставникот да покаже...
Да
Dali na nekoj mu imaat odobreno vaucer za invitro ovie denovi?
И после кафана скокам со падобран.:ninja: Знаеш што е уште поубаво? Со девојка да ги правиме сите овие работи, заедно да скокаме од бадобран, заедно...
Дали бил некој сместен т.е. дали ќе оди летово во Вила Елени Лептокарија , пишува 2026 реновирана комплет, а нема коментари од некој што бил да...
Супер место за со мало дете, песочна плажа тек тук некое камче, имаш месара, аптека, 2 маркети со се снабдени, некое ресторанче, гиро, пица, неа...
Жешкото смета на секој ,но на паниките делува и ги зголемува кај луѓе со панични напади. Не дека ќе се испотам и слично ,туку едноставно се угушуваш...
Separate names with a comma.