Мислам да. Минатата бременост мене на два пати ми исплаќаа за секој месец
Дали некој вежба во некоја од финтес клубовите во Ново Лисиче што се над Кам и Жито? Ми кажаа дека таму имало два.
Ќе му држиш обука на нов колега за една иста работа како треба да се сработи милион пати, додека ти сеуште ќе ја работиш пак, или поголемиот дел од...
да, ама мислам не мора истиот ден.
Да тибам ПМС-от, наместо да се радувам што заминувам на одмор наскоро јас седам и плачам за глупости. Посилно е од мене. Тешко е да си жена.
Со родителите не би зборувала. Ако проблемот е во градинка, во градинка треба да го решат. Зависи и за што се работи.
Абе ја станував си кажував ја неам прочитано лектирата, ќе си добиев еден минус у дневник и на крај на часот ќе станев да кажам што уствари сакал да...
Практикант во човечки ресурси Дали има некој искуство со TAV? Работни задачи и одговорности: Извршување административни задачи поврзани со...
Дали имате искуство со Bumpy?
Лептокарија, 2015, у камп. 11 дена, со 100 евра од моите, 30 си вратив.:drunk:Трошење пари за гиро само и пива, од тие малечките, од Лидл.
Здраво, денес ми стигна породилно за јуни, но пола плата, дали исплаќаат на два пати?
Јас сум имала успешна имсеминација но за жал го губам плодот. 4 имсеминации 2 неуспешни поради септум после одстранување на септумот имав 2 успешни...
М1М2 образец ти бараат. Ако има можност, новата фирма нека те пријави одма штом ќе те одјави старата за да немаш прекин.
Кај можам да однесам ташна на поправка?
[ATTACH]
Не се лажете за Лептокарија, сериозно има огромни камења во водата. Можеби има места каде што целосно нема или се мали, само уз пат сум видела, ама...
Дали има некој што бил кај Клаудија Адеми? Ми треба да прашам нешто во врска со исхраната
И ние ја гледавме оваа вила. Сместувањето е солидно и блиску до плажа, но ние лани бевме во Лептокарија, убав е градот жив, но има многу камења во...
Зашто не побараш помош? Пречесто пишуваш у темава, не знам дали некако ти помогнаа, но мораш и сама да сакаш да си помогнеш.
Poveli
Separate names with a comma.