[MEDIA]
[ATTACH] Дали овој аквариуми е добар?
Zdravo kazete mi dali nekoj ima iskustvo so obuka vo smc academy dali se ok
[MEDIA](The detail at 1:22)
Ке земеш кредит што треба да го враќаш. Ке одиш надвор од мк. Може да се снајдеш а може и не. Точно. Опции има многу. А најмогу ги знаат тие што...
И, добро е? И јас ги гледав во веро, уште еден вкус имаше ама не купив
Колкаво е бебе? Јас кога поткашлува или кашла одам да го преслушаат. А инаку за носе без мрсули што хрчи мака мачиме. Носните 'рнки им се тесни и...
Лично немам искуство, ама со детето имавме искуство со цревна инфекција и фала Богу што брзо сме реагирале. Мој совет е да се направат навреме...
Може оф топик ќе заминеме ама присуствував на една обука и едно од прашањата беше, која постапка или изјава од родителите ви го обликувала животот?...
And I could take another hit for you And I could take away your trips from you And I could take away the salt from your eyes And take away what's...
Дали некој има искуство со труење од храна? 33 недела сум, синоќа имав епизоди на повраќање и дијареа од храна што ја јадев вечерта. Не знам дали...
Не само во 2001 и тие во Диво насеље се загинати џабе, еве ги Македонци се спремаат во Косово да одат на шопинг да спремаат деца за на школо и да...
За џабе само си погинале луѓето, за некој да се богати и луксузира. Арно шо никој денеска не сака од нас младиве да и служи на бановинава српска за...
Kade moze da se razgledaat ceni na stanovi vo Albanija, Grcija, Crna Gora?
Dali ima nekoj da ponudi rabota part time ili honorarna? Iskustvo vo IT, bilo sto bi rabotela.
Никако да не земаш ова. Се е шкарт. Освен ламбата која ја имам и јас и еве се покажа добра. Турпии, четки, туфери, слично нарачувај од овде ама за...
На ендокринолог се иде за тоа. Инаку се испитува преку Хома индекс преку крв се зема, или со пиење глукоза или ОГГ тест.
Добро, ама има и такви кои одат и работат , нели ? Да не бидеме буквалисти сега.
Како можам да проверам дали имам инсулинска резистенција? Гинекологот ми даде Inositol 500mg.
Separate names with a comma.